Maaşı 2000 TL Ve Üstü Emekli Vatandaşların Hesaplarına Paraları Aktarıldı

Maaşı 2000 TL Ve Üstü Emekli Vatandaşların Hesaplarına Paraları Aktarıldı

Başvuru gerçekleştiren emekli vatandaşlara 3 iş günü içerisinde bin TL ile 750 TL arasında bir ödeme yapılacağı ile ilgili bilginin aktarılması ile birlikte emekli vatandaşlar da oldukça yüksek seviyede bir heyecan oluştu.

Başvuru gerçekleştiren emekli vatandaşlara 3 iş günü içerisinde bin TL ile 750 TL arasında bir ödeme yapılacağı ile ilgili bilginin aktarılması ile birlikte emekli vatandaşlar da oldukça yüksek seviyede bir heyecan oluştu. SGK ve bağ-kur emeklileri için oluşmuş olan bu kampanya çerçevesinde bankalar müşterilerine belirli şartlar kapsamında promosyon ödemeleri veriyor. 1500 TL limite kadar olan maaşları da 750 TL, 1.500 TL ile 2500 TL arasındaki bir limit içerisinde 875 TL, 2.500 TL ve üzerindeki bir maaş almanız durumunda ise bin TL'ye kadar promosyon ödemesi vereceğini Kuveyt Türk Bankası ilan etti. Böylece vatandaşlar herhangi bir girişimde bulunmadan sadece maaşlarını Kuveyt Türk'ten alarak bu paraları alabilecekler.

0x0-isbasi-egitimde-gunde-10868-lira-odeme-1632714229284.jpg

Emekli maaşı 2.500 TL ve üstü olan vatandaşların hesaplarına 3 iş günü içerisinde paralar yatırılıyor. Bankalar Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR emeklileri için yarışa girdi. Kuveyt Türk Bankası başvuru yapan emeklinin hesabına geri ödeme şartı olmadan para yatıracak.

Promosyon Ödemesinin Detayları

Kuveyt Türk Bankası ‘’Kuveyt Türk Bankası olarak bizim aracılığımızla emekli maaşını alan tüm müşterilerimize;

1.500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL,

1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL,

2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara ise 1.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.’’ Dedi.

Promosyon Alabilmek İçin Şartlar

Emekli vatandaşların promosyon ödemelerini alabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Bankası'ndan alacaklarına dair başvuruda bulunmaları gerekir. Kuveyt Türk Bankası'na emekli maaşını taşıyan yeni müşterilerin maaşlarını en az 1 defa bankadan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterilerimizse beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme müşterilerimizin hesabına geçmektedir.

0x0-isbasi-egitimde-gunde-10868-lira-odeme-1632714241361.jpg

Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır. Maaşını Kuveyt Türk'e yeni taşıyan müşterilerimiz ilk maaşı bankamızdan aldıktan sonra başvuru yapabilirken, mevcutta maaşını Kuveyt Türk'ten alan müşterilerimizse istediği zaman başvuru yapabilmektedir. Tüm değerli emekli vatandaşlarımızı en kısa sürede bankamıza bizzat teşrif etmelerini bekleriz.