Kredi Sicili Bozuk Olanlara Anında Kredi Veren Bankalar!

Kredi Sicili Bozuk Olanlara Anında Kredi Veren Bankalar!

Geçmişte kullandığı ve ödeyemediği kredi kartı veya kredi borcu yüzünden kredi puanı düşen, sicili bozulan, bundan dolayı kredi kullanamayanlara müjde.

İnsanlar acil nakit ihtiyaçlarından veya farklı sebeplerden dolayı kredi kullanmak durumunda kalabiliyor. Özellikle de salgın döneminde gelirini kaybedenlerin yoğun bir şekilde kredi kartı kullandığı biliniyor. Kredi kullanan kişi borçların üst üste birikmesinden dolayı bir süre sonra borçlarını ödeyemez hale gelebiliyor. Bu da kişinin kredi puanın ciddi şekilde düşmesine, sicilinin bozulmasına ve acil ihtiyaç halinde kredi kullanamamasına neden olabiliyor. İşte bu durumda olan vatandaşlara bazı bankalar kredi desteği sağlıyor. Peki, hangi bankalar sicili bozuk olana destek veriyor? Kredi puanı düşük olanlar hangi bankalardan kredi kullanabiliyor? İşte detaylar…

faizler-dusuyor-milyonlar-bekliyordu-kabul-edild-5071667.jpg

Kredi Puanı Düşük Olan Kredi Kullanabilir Mi?

Bankalar vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına yönelik kredi paketleri açıklıyorlar. Yüksek faiz oranı ile sunulan kredileri kullanan vatandaşlar, ödemeleri yapmakta zorlanıyor. Ayrıca kredi kartı da kullanılıyorsa bir süre sonra borçlar ödenmez hale gelebiliyor. Kredi puanı da bu durumdan olumsuz şekilde etkileniyor.

Kredi puanı belli bir seviyenin altında olanlara bankalar kredi desteği sağlamamaktadır. Kredi notu düşük olan vatandaşlar da hangi bankalardan kredi kullanabileceklerine yönelik araştırmalar gerçekleştiriyor. Bazı bankalar kredi puanı düşük olanlara kredi desteği sağlıyor, ancak kişinin teminat göstermesi şartıyla. Kredi puanı 1-699 aralığında olanlar teminat göstererek kredi kullanabiliyor.

Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

Kredi puanı düşük olanlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için teminat göstererek Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan kredi kullanabilir. Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar da sicili bozuk olanlara teminat karşılığında kredi desteği sağlamaktadır.

Akbank, TEB, İş Bankası, Garanti BBVA, Odeabank, Şekerbank ve HSCB, kredi desteği sağlayan bankalardır. Bu bankalardan kredi almak için teminat veya kefil gösterilmesi gerekmektedir.

emeklilere-guzel-haber-cifte-odeme-alacaklar-5054023.jpg

Kredi Puanı Sıfır Olanlar Kredi Kullanabilir Mi?

Kredi puanı sıfıra düşmüş olanlara da bazı bankalar kredi vermektedir. Burganbank, Fibabanka, Citibank, Alternatif Bank gibi bankalar üzerinden düşük kredi notu ile kredi kullanabilir, borçlarınızı düzenli ve zamanında ödeyerek kredi notunuzun yükselmesini sağlayabilirsiniz.