Başka Yerde Yok! Yüzde 0.99 Faizle Flaş Kredi!

Başka Yerde Yok! Yüzde 0.99 Faizle Flaş Kredi!

Düşük faizle kredi kullanmak isteyenlere müjdeli haber ING Bank’tan geldi. Yüzde 0.99 faiz oranı üzerinden kredi kullanmak artık mümkün. Kaçırılmayacak fırsat kredisine hemen başvuru yapabilirisiniz.

Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını gidermek için ilk etapta bankalara başvuruyor. Ancak yüksek faiz oranlarından dolayı kredi kullanmaktan çekiniyor. ING Bank’ta yılın kampanyasını başlatarak yüzde 0.99 faiz oranı üzerinden kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Kredi kullanmak için uygun faiz oranı arayanlara müjdeli haberi vermiş oldu. Hiç vakit kaybetmeden krediye başvuru yaprak nakit ihtiyaçlarınızı uygun faizli kredi üzerinden karşılayabilirsiniz. Başvuru için izlenmesi gereken adımlar son derece basit. İşte kredinin detayları ve özellikleri.

5e60819a67b0a901300af088.jpg

Düşük Faizli Kredi İmkanı

ING Bank tarafından müşterilerine özel olarak sunulan Turuncu Ekstra’nın avantajlarla dolu dünyasına geç kalmadan katılın. Avantajlarla dolu dünyadaki fırsatlardan yararlanarak paranızı daha efektif ve doğru bir şekilde kullanın. Avantajlı Kredi programı ile nakit iade imkanından yararlanın. Uygun faiz oranı ile kredi kullanmak için yapmanız gereken, Turuncu Ekstra’lı olunması ve 1.000 TL’lik harcama sınırına ulaşılması. Düşük faizle kredinin limitleri şu şekilde:

*5.000 TL’ye kadar yüzde 0.99 faiz oranı,

*5.001 TL ve 20.000 TL arasına yüzde 1.39 faiz oranı,

*20.000 TL ve üzerine yüzde 1.59 faiz oranı,

üzerinden kredi desteği sağlanmaktadır.

Kampanya kapsamındaki ilk kullanıma yukarıda bulunan faiz oranları üzerinden kredi desteği sağlanacaktır, ikinci ve sonraki her kullanım için faiz oranı yüzde 1.59 olacaktır.

Kampanya Koşulları Nelerdir?

Düşük faizle kredi imkanı yalnızca hali hazırda ING Bank müşterisi olanlara uygulanmaktadır. INB Bank müşterileri düşük faizle krediye birkaç adımda ulaşabilmektedir.

ING Bank’ın resmi internet sayfası üzerinde yer alan ‘Hemen Başvur’ bölümünden, ING Bank’ın mobil bankacılık uygulaması üzerinden krediye başvuru yapabilirsiniz.

5e60819b67b0a901300af0a2.jpg

Krediden yararlanmak isteyen ancak ING Bank müşterisi olmayanların krediden yararlanmak için kredi başvuru formunu doldurması yeterli. Daha sonrasında ING Bank müşterisi ile yapılacak görüşmede kimlik doğrulanarak krediye ulaşılabiliyor.

Banka 5.001 TL ve 80.000 TL arasındaki 36 ay vadeli krediler için 3 ay erteleme özelliği sunmaktadır. ING ile düşük faizli kredi kullanabilir, uygun vade süreleri ile geri ödeme yapabilirsiniz.