İng Bank Gene Yaptı Yapacağını! Merkez Bankası Değil Faizi Ben Düşürürüm!

İng Bank Gene Yaptı Yapacağını! Merkez Bankası Değil Faizi Ben Düşürürüm!

İng bankası gerek eski müşterilerine gerek ise yeni müşterilerine her zaman için uygun krediler veriyor. Merkez bankası tarafından faizlerin düşürülmesiyle birlikte bir anda faizlerini indiren banka müşterilerin şaşırmasına sebep oldu.

İng Bank Gene Yaptı Yapacağını! Merkez Bankası Değil Faizi Ben Düşürürüm! Şeklinde sosyal medyada birçok caps ile birlikte bankaya teşekkür mesajları iletiliyor. Banka müracaat edilmesinden kısa bir süre sonra müşterilerinin hesaplarına paranın yatırılmasıyla ilgili de büyük ilgi odağı oldu. Genel olarak günlerce beklediklerini dile getiren müşteriler bankanın diğer bankalara örnek olması gerektiğini de belirttiler.

8.jpg

Bankanın Kredi Kampanyaları

Banka 2500 TL limitle verdiği kredi 0,69 faiz oranıyla verilecek. Banka bu krediyi 10 taksitle verecek. 1800 ve üzerinde kredi puanınızın olması durumunda bu krediyi alabilirsiniz. 1 ay erteleme imkanı bulunuyor. 100 TL hayat sigortası yapılıyor. 1 adet memur veya emekli kefil isteniyor.

Banka 5000 TL limitle verdiği kredi 0,89 faiz oranıyla verilecek. Banka bu krediyi 15 taksitle verecek. 1700 ve üzerinde kredi puanınızın olması durumunda bu krediyi alabilirsiniz. 2 ay erteleme imkanı bulunuyor. 200 TL hayat sigortası yapılıyor. 1 adet memur veya emekli kefil isteniyor.

Banka 1000 TL limitle verdiği kredi 1,29 faiz oranıyla verilecek. Banka bu krediyi 20 taksitle verecek. 1600 ve üzerinde kredi puanınızın olması durumunda bu krediyi alabilirsiniz. 3 ay erteleme imkanı bulunuyor. 250 TL hayat sigortası yapılıyor. 2 adet memur veya emekli kefil isteniyor.

Banka 20 Bin TL limitle verdiği kredi 1,39 faiz oranıyla verilecek. Banka bu krediyi 30 taksitle verecek. 1500 ve üzerinde kredi puanınızın olması durumunda bu krediyi alabilirsiniz. 4 ay erteleme imkanı bulunuyor. 350 TL hayat sigortası yapılıyor. 2 adet memur veya emekli kefil isteniyor

Banka 30 Bin TL limitle verdiği kredi 1,49 faiz oranıyla verilecek. Banka bu krediyi 36 taksitle verecek. 1400 ve üzerinde kredi puanınızın olması durumunda bu krediyi alabilirsiniz. 6 ay erteleme imkanı bulunuyor. 400 TL hayat sigortası yapılıyor. 2 adet memur veya emekli kefil isteniyor.

9.jpg

Başvuru Nasıl Yapılır

Kredinin kullanılması için bankaya belirli evraklarla birlikte başvuru yapmanız gerekmektedir. Gelir belgeniz ve kimliğiniz ile birlikte şubelerden bu kredi ile ilgili yardım talep edebilirsiniz.