Ziraat Bankası Hesabı Bulunanlara 750 TL Faizsiz Kredi!

Ziraat Bankası Hesabı Bulunanlara 750 TL Faizsiz Kredi!

Banka zaman zaman çok yüksek miktarlarda olmasa da faizsiz olarak krediler vermektedir.

Ziraat Bankası Hesabı Bulunanlara 750 TL Faizsiz Kredi! Haberini alan vatandaşların birçoğu daha önceden bu şekilde krediler almış bulunan vatandaşlardır. Almış oldukları bu kredileri küçük bir takım masraflarla ödeyerek anlık olarak fatura veya taksit gibi ödemelerini kimseye ihtiyaç olmadan halledebilmektedir. Ziraat Bankası Hesabı Bulunanlara 750 TL Faizsiz Kredi! Dışında da bankanın sunmuş olduğu bir takım düşük faizli kredi seçenekleri bulunmaktadır. İster belirtilen faizsiz kredi seçeneğinden ister düşük faizli kredi seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

750 TL Faizsiz Kredi

750 TL limitli olarak verilen kredi 3 ay taksit ile ödenebilmektedir. Masrafların çıkmasıyla birlikte müşterinin eline 710 TL geçmektedir. Aylık olarak 250 TL olarak ödemeler gerçekleştirilecektir. Her hangi bir erteleme fırsatı bulunmuyor.

1500 TL limitli olarak verilen kredi 6 ay taksit ile ödenebilmektedir. 1,25 faizli olarak sunulmaktadır. Masrafların çıkmasıyla birlikte müşterinin eline 1400 TL geçmektedir. Her hangi bir erteleme fırsatı bulunmuyor. Hayat sigortası şartı da ayrıca aranmamaktadır.

3 bin TL limitli olarak verilen kredi 9 ay taksit ile ödenebilmektedir. 1,45 faizli olarak sunulmaktadır. Masrafların çıkmasıyla birlikte müşterinin eline 2850 TL geçmektedir. Her hangi bir erteleme fırsatı bulunmuyor. Hayat sigortası şartı da ayrıca aranmamaktadır.

6 bin TL limitli olarak verilen kredi 12 ay taksit ile ödenebilmektedir. 1,55 faizli olarak sunulmaktadır. Masrafların çıkmasıyla birlikte müşterinin eline 5700 TL geçmektedir. Her hangi bir erteleme fırsatı bulunmuyor. Hayat sigortası şartı da ayrıca aranmamaktadır.

12 bin TL limitli olarak verilen kredi 18 ay taksit ile ödenebilmektedir. 1,75 faizli olarak sunulmaktadır. Masrafların çıkmasıyla birlikte müşterinin eline 11500 TL geçmektedir. Her hangi bir erteleme fırsatı bulunmuyor. Hayat sigortası şartı da ayrıca aranmamaktadır.

25 bin TL limitli olarak verilen kredi 24 ay taksit ile ödenebilmektedir. 1,80 faizli olarak sunulmaktadır. Masrafların çıkmasıyla birlikte müşterinin eline 2400 TL geçmektedir. Her hangi bir erteleme fırsatı bulunmuyor. Hayat sigortası şartı da ayrıca aranmamaktadır.

Kimler Alabilir

Krediyi almak için banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ayrıca sigortalı olarak en az 6 ay bir yerde çalışma şartı aranmaktadır. KKB notu düşük olan kişiler bu krediyi alamaz.