Halkbank'dan Geceyarısı Açıklama Geldi! 100.000 TL Nakit Hesaplara Yatırılmaya Başladı

Halkbank'dan Geceyarısı Açıklama Geldi! 100.000 TL Nakit Hesaplara Yatırılmaya Başladı

Acil nakit arayanların imdadına yetişti! Halkbank 100.000 TL kredi başvuruları açıldı

Bankalar müşteri kitlelerini artırmak adına neredeyse her gün yeni bir kampanya haberi duyuruyorlar. Yeni bir kampanya haberi de emekliler için o bankadan geldi. İşte detaylar…

Gelen zamlar sonrası nakit ihtiyacını karşılayamayan emekli vatandaşa Halk Bankasından büyük bir haber geldi. Detaylar haberimizde…

EMEKLİLERE ÖZEL TAKSİTLE 100.000 TL! HALKBANK’TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İhtiyaç kredisi isteyen emekliler, Halkbank'a başvurmaları halinde 100 bin TL krediye kaç TL taksit alabileceklerini merak ediyor. Halkbank'ın emekliliğe yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranı ne kadar?

Türkiye'de emeklilere yönelik kampanyalarıyla dikkat çeken bankaları sıralayacak olursak, emeklilere yönelik en üst sıralarda yer alan Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının özelliklerini merak ederiz. Emekliler nakit desteği almak için ihtiyaç kredisi kampanyalarını tercih ederek maddi destek alabilmektedir. Ancak her emekli, ihtiyaç kredisi alarak borcunu kolaylıkla ödeyemiyor. Bu nedenle ihtiyaç kredisi maliyetinin hesaplanması sıklıkla sorgulanmaktadır.

HALKBANK’TAN EMEKLİ KREDİSİ!

Halkbank'ın emekli müşterilere sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının bazı avantajları bulunuyor. Bu faydalardan en göze çarpanı faiz oranlarındaki indirimdir. Emekli müşteriler ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde Halkbank onlardan standart ihtiyaç kredisi faiz oranları uygulamamaktadır. Faiz indirimi yapılarak emeklilere küçük bir jest yapılıyor. Halkbank genellikle aylık %4,09 faiz oranıyla müşterilerine ihtiyaç kredisi sağlamaktadır.

Bu bedel karşılığında emeklilere ihtiyaç kredisi çekmek yerine emeklilere özel kampanyayla küçük bir jest yapılıyor. Bu yöntemi seçen emekliler aylık yüzde 3,89 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasında emekli müşterilere yönelik bir diğer fırsat da esnek ödeme fırsatı. Emekli müşteriler ihtiyaç kredisi kullandıktan sonra aylık ödeme yapmak istemeyebilir. Bu durumda esnek ödeme seçenekleri devreye giriyor. Emekli müşterilerimiz ihtiyaç kredisi alarak da ödeme planını belirleyebiliyor. Halkbank'ın emeklilere yönelik ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmanın temel şartının bankanın emekli müşterisi olmak olduğu açıklandı. Bu nedenle müşterinin öncelikle emekli maaşını Halkbank'a aktarması, ardından emekli ile banka arasında emeklilik teşvik sözleşmesi yapılması gerekiyor. Böylece emekliler hem 5.000 TL'lik maaş artışından yararlanacak hem de indirimli faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olacak.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Emekli Halkbank müşterisi 100.000 TL tutarında 24 ay vadeli emeklilik ihtiyaç kredisi kullanması durumunda bankaya aylık 7.287 TL kredi ödeyecek. Bu kredinin toplam maliyeti 174 bin TL oldu.