Finansbank Müşterisiyseniz Çok Şanslısınız! 25 Bin TL Almanız İçin Yeterli Sebep!

Finansbank Müşterisiyseniz Çok Şanslısınız! 25 Bin TL Almanız İçin Yeterli Sebep!

Finansbank müşterileri yapılan anketlerde böyle bir banka ile çalışıyor olmaktan dolayı kendilerini şanslı hissettiklerini belirtiyorlar.

Yapılan derin analizler ve çalışmalar neticesinde banka müşterilerine yapılabilecek her türlü kolaylığı sağlıyor. Düşük faizli krediler ile birlikte ayrıca inanılmaz erteleme imkanları da sunuyor. 3 ay ile 10 ay arasında erteleme imkanı bulunduran tek banka olarak gösteriliyor. Finansbank Müşterisiyseniz Çok Şanslısınız! 25 Bin TL Almanız İçin Yeterli Sebep! Olarak birçok başlık açılmış durumda. Banka gene oldukça cazip bir kampanya hazırlamış bulunuyor. Detayların açıklanmasından sonra müşteriler daha fazla memnun olacak.

21.jpg

Kampanya detayları

Banka 7500 TL limite kadar alacağınız kredileri 3 aya kadar erteliyor. Üstelik hayat sigortası da gerekmiyor. Böylece masraf düşüyor. Kredi faizi 1,29 olarak belirlenmiş 3 ile 36 ay arasında vade imkanı da ayrıca bulunuyor.

Finansbank 15 Bin TL limite kadar alacağınız kredileri 4 aya kadar erteliyor. Üstelik hayat sigortası da uygun koşullarda yapılıyor. Böylece masraf düşüyor. Kredi faizi 1,39 olarak belirlenmiş 3 ile 36 ay arasında vade imkanı da ayrıca bulunuyor.

Cazip krediler sunan Finansbank 30 Bin TL limite kadar alacağınız kredileri 5 aya kadar erteliyor. Üstelik hayat sigortası da uygun koşullarda veriliyor. Böylece masraf düşüyor. Kredi faizi 1,49 olarak belirlenmiş 3 ile 36 ay arasında vade imkanı da ayrıca bulunuyor.

Kapsamlı krediler veren Finansbank 50 Bin TL limite kadar alacağınız kredileri 7 aya kadar erteliyor. Üstelik hayat sigortası da uygun şartlarda veriliyor. Böylece masraf düşüyor. Kredi faizi 1,59 olarak belirlenmiş 3 ile 36 ay arasında vade imkanı da ayrıca bulunuyor.

Süper olarak adlandırılan krediler vermekte olan Finansbank 150 Bin TL limite kadar alacağınız kredileri 10 aya kadar erteliyor. Üstelik hayat sigortası da uygun şartlarda veriliyor. Böylece masraf düşüyor. Kredi faizi 1,69 olarak belirlenmiş 3 ile 36 ay arasında vade imkanı da ayrıca bulunuyor.

31.jpg

İnternet Başvurusu

Krediyi almak isteyen vatandaşlar internet üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Şubelere giderek bu krediyi almak gibi bir şansınız bulunmuyor. İnternet üzerinden istediğiniz kredi seçeneği ile ilgili bilgi de ayrıca alabilirsiniz.