Emekli veya çalışan fark etmiyor dikkat! Garanti BBVA'dan 30.000 TL Para ödemesi yapılacak

Emekli veya çalışan fark etmiyor dikkat! Garanti BBVA'dan 30.000 TL Para ödemesi yapılacak

Garanti BBVA'dan gece müjdesi: Gece saatlerinde beklenmedik bir müjde geldi: Garanti BBVA, faizsiz kredi imkanını duyurdu!

Gece saatlerinde beklenmedik bir müjde geldi: Garanti BBVA, faizsiz kredi imkanını duyurdu! 30.000 TL'ye kadar olan bu özel kredi fırsatı, müşterilerin nakit ihtiyaçlarına çözüm olabilecek nitelikte. Banka, SMS yoluyla yapılan başvuruları kabul ederek, müşterilerin hızlıca krediye erişimini sağlayacak. Merkez Bankası'nın faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte bankalardan faizli kredi talepleri artarken, Garanti BBVA'nın bu faizsiz kredi kampanyası oldukça dikkat çekici.

Gece yarısı, Garanti BBVA'dan sürpriz bir hamle geldi! Faizsiz kredi imkanı sunan banka, 30.000 TL'ye kadar olan bu özel fırsatla müşterilerinin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. SMS aracılığıyla başvuruların kabul edildiği bu kampanya, nakit ihtiyacı olanların dikkatini çekecek cinsten. Merkez Bankası'nın faiz politikalarıyla dalgalanan ekonomik ortamda, Garanti BBVA'nın bu adımı müşterilerine sağladığı destekle dikkat çekiyor.

GARANTİ BBVA'DAN GECE YARISI MÜJDESİ

Garanti Bankası, son dakika bir duyuruyla 30.000 TL'lik özel bir kredi fırsatını müşterilerine duyurdu. Banka, SMS üzerinden yapılan başvurularla bu fırsattan yararlanacak olanlara 30.000 TL'yi ceplerine koyacak. Merkez Bankası'nın politika faizindeki artışla birlikte, bankalardan faiz oranları yükselmiş ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar alternatif finansman kaynakları arayışına girmişti. Ancak Garanti Bankası'nın bu faizsiz kredi kampanyasıyla bu taleplere cevap verdiği görülüyor.

Kampanya kapsamında, Garanti Bankası ilk defa müşteri olacaklara özel olarak 30.000 TL faizsiz kredi sunarken, mevcut müşterilerine de 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi ve 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mobil üzerinden 5 gün içinde müşteri olmaları ve hayat sigortası yapmaları gerekiyor. Yüzde 0 faizli kredi başvurusu da yine mobil üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Ancak kampanyadan yararlanmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken bir nokta var: Garanti BBVA mobil uygulaması aracılığıyla müşteri olmayanlar, bu uygulamayı indirerek bankaya başvurmalıdır. Herhangi bir nedenden dolayı şubeden başvuru yapılması durumunda kampanya kapsamındaki fırsatlardan yararlanılamayacak. Bu bağlamda, Garanti Bankası müşterileri için mobil başvuru yöntemi büyük önem taşımaktadır.