Emekli vatandaşa kredi kampanyası başlatıldı bu sene Kredi kullanıp ödemesini seneye yapma hakkı tanınıyor

Emekli vatandaşa kredi kampanyası başlatıldı bu sene Kredi kullanıp ödemesini seneye yapma hakkı tanınıyor

Emekli vatandaşa kredi fırsatı tanıyan bankalar bu kampanyaların bir tanesini de duyurmuş oldu. 3 aylık 6 aylık ve 9 aylık erteleme süresi olan kredi fırsatlarından bütün emekli vatandaşlar yararlanabilecek. Yararlanacağınız krediyi ilk taksitini ise ocak ayından itibaren ödemeye başlayacaksınız. Kredi başvurusunda bulunacak olan emekli vatandaşlar 100 bin TL’ye kadar kredi fırsatlarından yararlanmak imkânına da sahipler.

Oluşturmuş olduğunuz başvuru sonrasında ise bankalar sizlere hemen sonuç verecek ve bu sonuca göre de yapmış olduğunuz kredi başvurusundan onay alacaksınız. Onunla beraber başvururuz yapacağınız esnada ise Bankası dilinizin de temiz olması gerekmektedir. Ayrıca kredi kullanacağınız bankaya emekli maaşınızı taşımanız gerekmektedir daha sonrasında ise başvurmuş sonucunda hızlı bir şekilde değerlendirmeye alınacaksınız.

Vakıfbank bünyesini verilecek olan kredi kampanyası

Vakıfbank bünyesinde emekli vatandaşlara verilecek olan kredi başvurusu için banka şubelerine ulaşarak 100.000 TL ve üzerinde emekli kredisi alma şansına sahipsiniz. Bunun için ise yapmanız gereken tek şey başvuru yapacağınız banka üzerinden maaşımızı alıyor olmak. Diğer maaşınızı kredi çekeceğiniz banka haricinde başka bir banka üzerinden alıyorsanız krediyi çekeceğiniz bankaya maaşınızı taşımanız gerekmektedir daha sonrasında ise başvurunuz oluştuktan sonra hemen sizleri sonuçları bildirilecektir. Genel olarak maaş müşterileri bankadan çekmiş olduğu maaşını 22 katı fazlasına kadar emekli kredisi alabilme şansına da sahiptir. Başvuru sonrasında ise 36 aya kadar vade imkanı ile birlikte 3 aylık 6 aylık ve 9 aylık erteleme imkanına da sahipsiniz. Sizin en yakın Vakıfbank şubelerine ulaşarak başvuru yapacağınız Kredi hakkında ve faiz oranları hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Şekerbank emekli kredisi kampanyaları

Emekli vatandaşa Kredi imkanı sağlayan bankalardan bir tanesi de şeker bank'tır. Şekerbank bünyesinde 100 bin tl ye kadar kredi başvuru imkânına sahipsiniz. Başvurunuz oluştuktan sonra banka sizlere hemen geri dönüş sağlayıp onay aldığınızı bildirecektir. Banka üzerinden kredi başvurusu oluşturduktan sonra kredi müşterisi olmanız dahilinde de hemen krediyi kullanma hakkına sahipsiniz. Bununla beraber Eğer Şekerbank üzerinden aylık maaş almıyor iseniz maaş taşıma işleminizi de gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Şekerbank şubelerinden alacağınız krediler 36 aya kadar vade imkanı ile birlikte Ocak ayında da ödeme imkânına da sahipsiniz.