Emekli Maaşı 2500 TL Olan Vatandaşlara Müjde! Hesaplarınıza 2000 TL Promosyon Yatacak!

Emekli Maaşı 2500 TL Olan Vatandaşlara Müjde! Hesaplarınıza 2000 TL Promosyon Yatacak!

Garanti Bankası kampanyayı duyurdu. Emeklileri ilgilendiren kampanya. Garanti Bankasının resmi internet sitesinde yapılan duyuruda Garanti BBVA’ dan emekli maaşı alanların 2.000 TL ye kadar nakit promosyon fırsatı sunduğunu açıkladı.

2000 TL Promosyon Kampanyasının Detayları

Promosyon ödemesi için garanti bankasının belirlediği koşullar geçerli olacaktır. Promosyon ödemesinden bankadan üç yıl süreyle emekli maaşı almayı taahhüt eden müşteriler yararlanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına havale edildikten sonra başlayacak.

BBVA Garanti Bankası 1.500 TL ye kadar olan emeklilere 1.300 TL, 2000 TL ye kadar olanlara 1.650 TL 2.500 TL ve üzeri emeklilere ise 2.000 TL ye kadar promosyon nakit ödemesi yapacak. 1.000 e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200 ün üzerinde Garanti BBVA ATM sinden emekli maaşınızı kolayca çekmek için kimlik kartınız ile size en yakın şubeye uğramanız yeterli.

Birden Fazla Maaş Alanlara Promosyon Ödemesi Nasıl Yapılacak?

Birden fazla maaş alınması ve bu ücretler için promosyon talebinde bulunulması durumunda toplam ücretler dikkate alınarak yalnızca bir defa promosyon ödemesi yapılacaktır. Promosyon ödemesi müşterinin “Emeklilik bankacılığını teşvik etme taahhüdü bankamıza yaptığı ilk ödemede” imzalanmasını müteakip 3 iş günü içinde yapılacaktır.

Terfi edilen maaşta banka değişikliği ortaklık döneminde yapılamaz. Emekli maaşının aylık kazancın katılım süresi içinde vefat dışında herhangi bir nedenle kesintiye uğramaması gerekir. Herhangi bir nedenle gelir maaşların başka bir kuruluşa devredilmesi halinde veya müşteri kampanyayı ifa süresi sona ermeden iptal etmek isterse promosyon ilişkisi sona erer. Ödediği promosyon tutarı kalan uygulama süresi dikkate alınarak iade edilir.

Emekli Maaşı Garanti BBVA ya Nasıl Taşınır?

Tüm emekliler sadece bir kimlik kartı ile kolayca en yakın Garanti BBVA şubesine giderek banka değiştirebilirler.

Ayrıca şubeye gitmeden garanti bankası sitesinden adımları takip ederek kolayca banka değişikliği yapabilirsiniz. E-Devlete BBVA Güvenli İnternet Şubesinden veya PTT den aldığınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Banka müşterisi olan ve emekli maaşını başka bir bankadan veya PTT aracılığıyla alan ve maaşı bloke edilmeyen müşteriler emekli maaşlarını aktarabilecek ve Garanti BBVA, ATM, Mobil Bankacılık internet üzerinden promosyon talep edebileceklerdir.