9 Mart Cumartesi Günlük Burç Yorumları! Dikkat Ünlü Astrolog Uyardı; Koç, Aslanlar, Akrep, Kova ve Diğer Burçları Sürpriz Gelişmeler Bekliyor...

9 Mart Cumartesi Günlük Burç Yorumları! Dikkat Ünlü Astrolog Uyardı; Koç, Aslanlar, Akrep, Kova ve Diğer Burçları Sürpriz Gelişmeler Bekliyor...

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları işte günlük burç yorumları. Sizleri neler bekliyor? İşte 9 Mart Cumartesi günlük burç yorumlarınız...

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları işte günlük burç yorumları. Sizleri neler bekliyor? İşte 9 Mart Cumartesi günlük burç yorumlarınız...

Koç burcu ve yükselen koç burcu

Bugün sağlık konuları gündemde olabilir sevgili koçlar. İnsanlardan biraz uzaklaşmak, iletişime girmemek bugün yapmanız gereken en doğru şey. İçten içe öfkeli olduğunuz konular varsa çözüm bulmak için iç dünyanıza dönmelisiniz.

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu

Parasal konularda şanslı olabileceğiniz bir gün sevgili boğalar. Hiç beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde aranızın bozuk olduğu kişiler varsa sorunları çözüme kavuşturmak için uygun bir gün. Hayallerinize bir adım daha yakınsınız.

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu

İlişkilerinizde ağzınızdan çıkana biraz dikkat etmeniz gereken bir gün sevgili ikizler. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bugün radikal kararlar almasanız iyi edersiniz. Ticari konular, alışverişler, anlaşmalar açısından zorlayıcı görünüyor. Dalgınlıkla gelen kazalara dikkat.

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu

Sevgili yengeçler bugün duygusal anlamda fazla dolusunuz. Kendinizi biraz dengelemeniz gerekiyor. Hislerinizin çok kuvvetli olduğu bir gün. Hayalleriniz ve duygularınız sizi ele geçirmiş durumda. Çocuklarla veya aile gibi gördüğünüz kişilerle vakit geçirmek iyi gelecektir.

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu

Parasal konular, bankalar, krediler gündemde olabilir bugün sevgili aslanlar. Sağlık konularında bir gündeminiz varsa bugün tetiklenebilir. Hem para hem sağlık alanında risk alınmaması gereken bir gün. Önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına bırakın.

Başak burcu ve yükselen başak burcu

Bugün yaşam alanınızı biraz düzenlemek, sizi olumsuz etkileyen eşyaları yaşam alanınızdan çıkartmak enerjinize iyi gelecektir. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış olabilir, sindirim hafif gıdalarla beslenmeye özen gösterin. Kendinizle baş başa kalmak bugün çok iyi gelecek.

Terazi burcu ve yükselen terazi burcu

İlişkileriniz bugün hiç olmadığı kadar belirsiz ve her şey sisli.. İş hayatınızda çözemediğiniz konuların ısrarla üzerine gitmeyin, her şeyin bir zamanı var. Bazen bir şeyler dağılmalı ki toparlanabilsin. Rahatlayın. Israrla çözüm aramak sağlığınızı etkileyebilir.

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu

Özel hayatınızda sanki uzun zamandır yolunda gitmeyen her şey bugün yoluna giriyor. Duygusal anlamda tatminkar hissediyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü daha fazla açığa çıkartmalı, içinizdeki ilhamı dışa vurmalısınız. Duygularınızı ifade edin, içinize atmayın.

Yay burcu ve yükselen yay burcu

İkili ilişkiler bugün geri dönüşü olmayacak şekilde kopabilir. Yanlış anlaşılmalar, ego çatışmaları yaşanabilir. Doğru bir şekilde iletişim kurmak için empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Her şeye mantıklı çıkarımlar yapmaktan vazgeçin. Duyguları önemseyin.

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu

Bugün arkadaş çevrenizle zaman geçirebilir, duygusal anlamda iyi hissedebilirsiniz sevgili oğlaklar. Eğitim, kısa seyahatler veya yakın çevrenizle alakalı konularda belirsizlikler yaşanabilir. Kafanız karışmasın, hedeflerinize odaklanın, sorumluluk alın.

Kova burcu ve yükselen kova burcu

Bugün parasal konular gündeminizde olabilir sevgili kovalar. Önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına ertelemenizde yarar var. Bugünün belirsiz atmosferi gerçekleri görmenize engel olabilir. Fikirlerinizi hayata geçirmek için yavaş ve temkinli adımlarla harekete geçin.

Balık burcu ve yükselen balık burcu

Hayatınız yeniden şekilleniyormuş gibi hissediyorsunuz sevgili balıklar. Bugün yeni başlangıçlar yaşanabilir. Hayalleriniz çok yoğun fakat bu durum size ilerde hayal kırıklığı olarak geri dönebilir. Çok yüksekten uçmayın. Psikolojik sağlığınızı ihmal etmeyin.