EA: "Star Wars: Battlefront Yeterince Derin Değil"

EA: "Star Wars: Battlefront Yeterince Derin Değil"

Beklenen itiraf Electronic Arts'ten geldi. Star Wars: Battlefront için yapılan olumsuz yorumların ne denli doğru bir tespit olduğu bu açıklama ile kesinleşti.

Geçtiğimiz ay çıkış yapan ve bir çok olumlu yorumun yanı sıra bir o kadar da olumsuz yorumlar alan Star Wars: Battlefront için EA Games sözcüsü Blake Jorgenson'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi. Oyunun daha geniş kitleye hitap etmesi ve Star Wars hayranlarının hedeflemesinden dolayı basit bir yapıya indirgenmesi oyunun en büyük dezavantajlarından biriydi. Blake Jorgenson yaptığı açıklamada oyunun yapısından bahsederken birde itirafta bulundu.

Nasdaq konferansında gerçekleştirdiği konuşmada Jorgensen kısaca şunlardan bahsetti. "Star Wars: Battlefront'un bir FPS oyunu olsa da biz oyunu geniş kitler için tasarladık. Piyasadaki bir çok yaş grubu için oynanabilir bir oyun yapmaktı. 8 yaşındaki bir çocuk kanepede babası ile oynayabilecek, 20 yaşında bir genç bile oyundan zevk alabilecek. Oyun herkes için tasarlanmış olsa da hardcore oyuncular oyunda istediği derinliği bulamayabilir." şeklinde konuştu.

Bizimde Star Wars: Battlefront'a bakış açımız tam anlamıyla bu. FAZLA BASİT