EA Access ve Origin Access Tüm Hafta Ücretsiz!

EA Access ve Origin Access Tüm Hafta Ücretsiz!

EA'nın E3 2017 konferansında CEO Andrew Wilson, EA Access ve Origin Access'i, bir haftalığına ücretsiz yapacaklarını duyurdu.

EA Access, Xbox One, Origin Access ve PC platformlarında bulunuyor. EA, Xbox One ve PC platformları için böyle güzel bir etkinlik yaparken tabi ki PS4 platformunu da unutmadı. PS4 için Madden NFL 17, FIFA 17, Titanfall 2, EA Sports UFC 2 ve Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 oyunlarının demo sürümleri bulunacak. Ayrıca Star Wars: Battlefront oyununa sahip PS4 oyuncuları, bu süre boyunca oyunun tüm DLC haritalarını ve kahramanlarını oynayabilecekler.

Madden NFL 17, FIFA 17, Titanfall 2, EA Sports UFC 2 ve Plants vs Zombies: Garden Warfare oyunlarının multiplayer modları için PS Plus aboneliğinizin bulunması gerekiyor. Ayrıca Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, 10 saat ile sınırlı; FIFA 17 Journey modu, 2 saat ile sınırlı; Titanfall 2, Gauntlet ve Beacon tek oyuncu modu ile sınırlı; EA Sports UFC 2, 5 saat ile sınırlı.

Xbox One oyuncularının da, Xbox Live Gold aboneliği gerektiren EA Access hesabına sahip olmaları gerekiyor.

PC platformu için de hemen Origin Access sayfasını ziyaret edebilir ve sizi bekleyen FIFA 17'den Battlefield 4'e kadar birçok tam sürüm ücretsiz oyunlara göz atabilirisiniz.

Bu etkinlik 19 Haziran'a kadar devam edecek. Kayıt olurken paralı gözüküyor; ancak ücretsiz olan 7 gün içerisinde istediğiniz an üyeliği iptal edebilrisiniz. Kaçırmayın derim!