Dishonored 2'yi güçlerimiz olmadan da bitirebileceğiz

Dishonored 2'yi güçlerimiz olmadan da bitirebileceğiz

İlk olarak geçtiğimiz yıl ki E3'de karşımıza çıkan Dishonored'ın devam oyunu ile ilgili E3 2016'nın bitmesinden sonrada yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayımcılığı yapılan Dishonored 2'de yeni bir mod da bulunacak. Dishonored'da bulunmayan ancak Dishonored 2'de bulunacağı Harvey Smith tarafından doğrulanan mod ile oyunu hiç bir güç desteği olmadan bitirebileceğiz.

Corvo ve Emily karakterlerini yöneteceğimiz Dishonored 2'de her karakterin kendine has bir takım özel güçleri bulunuyor. Bu güçler sayesinde çeşitli taktikler geliştirerek senaryoyu devam ettiriyoruz. Ancak hiç bir özel güç olmaksızın oyunun senaryosunu devam ettirmek, hatta oyunu hiç güç kullanmadan bitirmek istersek, No Powers Mode sayesinde artık bunu yapabileceğiz.

No Powers Mode, Geoff Keighley'in oyunun yaratıcı yönetmeni Harvey Smith ile yaptığı röportajda ve Harvey Smith tarafından atılan Tweet'ler ile kendini gösterdi. Dishonored 2'ye ek bir oynanış seçeneği olarak eklenecek olan No Powers Mode ile, The Outsider tarafından sağlanan özel güçleri kullanmayarak, ekipmanlarımız ve yeni taktiklerimiz ile oyuna devam edebileceğiz.

Özel güçlerin olmadığı bir Dishonored 2 nasıl olur açıkçası nasıl olur hiç kestiremiyoruz. Dishonored 2'ye can katan özelliklerin başında zaten özel güçler geliyor. Bakalım No Powers Mode bize nasıl bir oyun deneyimi sunacak.