Dishonored 2'ye Bu Hafta Büyük Bir Güncelleme Geliyor

Dishonored 2'ye Bu Hafta Büyük Bir Güncelleme Geliyor

Arkane Studios'un geliştirdiği, Bethesda'nın ise yayıncılığını üstlendiği gizlilik tabanlı aksiyon oyunu Dishonored'in devam oyunu olan Dishonored 2, yakın zamanda büyük bir güncellemeye kavuşacak.

Dishonored 2 bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay, 11 Kasım'da çıkışını gerçekleştirdi. Çıkışından sonra eleştirmenlerden iyi puanlar alsa da, özellikle PC sürümündeki buglar nedeniyle oyun istenen satış rakamlarına ulaşmayı başaramamıştı. Bethesda ise o günden itibaren kolları sıvadı ve bu hataları düzeltmek için bir süredir yeni güncelleme üzerinde çalışıyorlardı. O güncellemenin detayları ve ne zaman çıkacağı ise bugün belli ldu.

Söz konusu olan güncelleme 19 Aralık tarihinde bütün platformlarda yayınlanacak. Birçok teknik problemi çözecek olan güncelleme ayrıca yeni mod New Game Plus'ıda oyuna ekliyor. Oyuncular için yeni bir deneyim olacak olan bu modda Emily Kaldwin ve Corvo Attano'nun güçlerini tek bir karakterde toplayabileceğiz. Yani isteğimize bağlı olarak Emily ve Corvo'nun yeteneklerini tek tek seçerek tek bir karakterde bütünleştirebileceğiz. Bu moda erişmek için ise Emily Kaldwin veya Corvo Attano senaryolarından en az birini bitirmiş olmak gerekiyor.

Güncelleme müjdesini veren oyunun baş geliştiricilerinden Harvey Smith, PC sürümündeki birçok hatanın düzeltildiğini ve oyuncuların güncellemeyi beklemesini belirtti. Güncelleme ile ilgili yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde:

"Ben de bir PC oyuncusuyum. Üst düzey kalitede bir PC'de oyun oynamanın keyfini hiçbir yerde bulamazsınız. Bizde oyunun çıkışından sonra yaşadığınız hataları düzeltmek için yola koyulduk ve bu sorunları çözdük. Daha sonra ise Dishonored 2'ye destek veren en mütevazi bilgisayardan, amiral gemisi diyebileceğimiz kalitedeki PC'lere kadar sayısız testler gerçekleştirdik ve hepsi için oyunu optimize ettik. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, oyunun PC sürümü konsol sürümlerine nazaran çok daha fazla çeşitliliğe sahip olacak"

Görünen o ki Dishonored 2'yi PC'de oynayan oyuncular bu güncelleme ile birlikte oldukça mutlu olacak. Bakalım Harvey Smith'in sözleri gerçeğe yansıyacak mı? Hep birlikte göreceğiz.