Dishonored 2'nin Merakla Beklenen Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Dishonored 2'nin Merakla Beklenen Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Arkane Studios'un geliştirdiği, Bethesda'nın ise yayıncılığını üstlendiği Dishonored serisinin 2. ve devam oyunu olan Dishonored 2'nin bir süredir merakla beklenen yeni güncellemesi yayınlandı.

Bu senenin iddialı yapımlarından birisi olan Dishonored 2, özellikle ilk oyunu oynayan oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Beklentileri fazlasıyla karşılayan yapım, ilk oyundaki özgür oynanışı bizlere çok daha geliştirilmiş halde sunmayı başardı. Yinede kısmi eksikleri bulunan yapımın yeni güncellemesi bir süredir bekleniyordu. Detayları daha önceden söylenti olarak forumlarda dolaşan güncelleme bugün resmi olarak yayınlandı.

Geçtiğimiz ay Arkane Studios tarafından geleceği duyurulan bu güncellemenin Aralık ayı içerisinde oyunculara sunulacağı belirtilmişti. Resmi bir tarih verilmeyen güncelleme bugün sürpriz bir şekilde yayınlandı. Ücretsiz olarak yayınlanan bu güncelleme ile birlikte oyuncular zorluk derecesini istedikleri şekilde ayarlayabilecek. Ayrıca uzun süredir adı geçen ve merakla beklenen New Game+ seçeneği de bu güncelleme ile birlikte oyundaki yerini aldı. Peki nedir bu New Game+? Bu seçeneği bir mod olarak tanımlayabiliriz. Öncelikle belirtelim, New Game+ seçeneğinin açılması için oyunun senaryo modunu daha önce oynamanız gerekiyor. Eğer daha önce oynadıysanız güncelleme sonrası bu seçeneğin aktif olduğunu görebilirsiniz. New Game+ seçeneği ile oyuna başladığınızda, ilk oyunda yaptığınız ve bulduğunuz her şey, bu başlayacağınız oyuna aktarılıyor. Ayrıca başlangıçta Corvo ve Emily'den hangisini seçersek seçelim, diğerinin yeteneklerini de kullanabiliyoruz. Daha iyi bir özetle, diyelim ki Corvo'yu seçtik. Emily'nin yeteneklerinin bazılarını da Corvo'nun yetenekleri ile birleştirebiliyoruz. Bu sayede çok ilginç saldırı şekillerine olanak sağlayabiliyoruz. Gerisi ise sizin strateji ve bileğinize kalmış.

Güncellemeyi Steam ve konsollarınız üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.