Dishonored 2'nin İlk Gün Güncellemesi Oldukça Büyük

Dishonored 2'nin İlk Gün Güncellemesi Oldukça Büyük

Arkane Studios'un geliştirdiği, Bethesda'nın yayıncılığını üstlendiği aksiyon-macera oyunu Dishonored'in devam niteliğindeki yapımı Dishonored 2'nin ilk gün güncellemesinin boyutu belli oldu.

Oyun dünyasının son zamanlarda tam anlamıyla vazgeçilmezi haline gelen ilk gün güncellemesi Dishonored 2'de de karşımıza çıkacak. Bethesda'nın 2 gün sonra oyunculara sunmayı planladığı gizliliğin ön planda olduğu Dishonored serisinin devam oyunu Dishonored 2, konsollara tam 9 GB'lık ilk gün güncellemesiyle birlikte gelecek. PlayStation 4 oyuncuları 9,1 GB, Xbox One kullanıcıları ise 9 GB'lık güncelleme indirecekler. Oyunun PlayStation 4 üzerindeki boyutu ise 64,2 GB. Xbox One'da ise bu boyut 52,2 GB olarak karşımıza çıkıyor. PC ise 60GB'lık bir depolama alanı istemekte. Press-Start.com.AU editörünün Xbox One üzerinden almış olduğu görüntü ile ispatlanan 9 GB'lık ilk gün güncellemesinin görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.

dishonored-2-ilk-gun-guncelleme

İlk gün güncellemeleri gerçekten baş ağrıtabiliyor. Oyunların gün geçtikçe artan boyutlarının yanı sıra gelen ilk gün güncellemeleri, neredeyse bir oyun boyutunda olabiliyor. Daha öncelerde de bildiğiniz üzere birçok oyun yüksek ilk gün güncelleme boyutlarıyla piyasadaki yerini almıştı. Pro Skater 5'in 7,7 GB, Battlefield 1'in 2,4 GB, Mafia 3'ün 2,6 GB, Halo 5'in 9 GB'lık ilk gün güncellemeleri ile artık yavaş yavaş yüksek boyutlu ilk gün güncellemelerine alışmaya başlamıştık. Titanfall 2 ise bu oyunlara nazaran oyuncuları sevindirecek bir şekilde sadece 88 MB'lık ilk gün güncellemesi ile çıkışını gerçekleştirmişti. Diğer ülkelerde bu durum oyunun içeriğini ve kalitesini arttırmak olarak yorumlanırken, ülkemizde ise bulunan internet hızı ortalaması sebebi ile bir işkence olarak nitelendirilebiliyor.

Corvo Attano ve Emily Kaldwin'in yaşayacaklarına tanık olacağımız Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.