Dishonored 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Dishonored 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Arkane Studios‘un geliştiriciliğini, Bethesda Softworks‘un yayımcılığını üstlendiği Dishonored serisinin yeni oyunu Dishonored 2’nin merakla beklenen çıkış videosu oyunun çıkışına bir gün kala yayınlandı.

İlk oyunu ile büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ve çıkışını gerçekleştirdiği yılda bulunan bütün ödülleri silip süpüren Dishonored, oyun dünyası için gerçekten bambaşka bir yapımdı. Seçimlerimizin oyunun sonunu etkilediği ilk yapımlardan birisiydi Dishonored. Öyle ki, bu sayede oyunu birden fazla, farklı farklı oynayarak bitirebilme imkanı sunuyordu. Hikayesiyle de oyuncuları büyüleyen yapımın devam oyunu niteliğinde gelecek olan Dishonored 2, ilk oyundan tam 15 yıl sonrasını konu edinecek.

İlk oyuna nazaran Unreal Engine 3 oyun motoru yerine id Tech 6 teknolojisine sahip Void motorunu kullanacak olan Dishonored 2’nin hikaye modunda ilk olarak Emily Kaldwin ile oynayacağız. İlk görevden sonra ister Emily ister Corvo ile oynayabilir, aynı ilk oyunda olduğu gibi herkesi öldürerek veya tamamen gizlilik odaklı olarak ilerleyebiliriz. Oyunda bu iki ilerleyiş dışında üçüncü bir yol olacağı da yapımcı ekip tarafından belirtildi fakat bunun hakkında henüz bir detay paylaşılmadı. Oynanış olarak ise ilk oyundaki gibi adaları başka dünyadan gelen düşmanlardan kurtarmaya çalışacağız. Daha önce değindiğimiz gibi hem Corvo hem de Emily ile oynayabilmemizin yanı sıra her ikisiyle aynı görevde yer alabileceğiz fakat tekrar oynayabilme değerinin yükselmesi açısından ikisinin de görüş açıları birbirinden farklı olacak ve yaşadıkları durumlar karşısında verecekleri tepki ve davranışlar değişkenlik gösterecek. Corvo ilk oyundaki güçlerine sahip olacak fakat kendini çok daha geliştirmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. İlk oyunda olmayan yetenek ağacı sayesinde yeteneklerimiz konusunda ilerleyişimizi de kendimiz çizeceğiz. Var olan imparatorluk, Prenses Emily Kaldwin‘in diğer dünyadan gelen bir düşman tarafından tahttan indirilmesi sonucu gittikçe gerilemeye ve çökmeye başlayacak. Tahtını geri isteyen Emily, aynı zamanda kaybettiği unvanı ve gücünü de geri almak için, Corvo Attano ile benzersiz yolculuklara çıkacak.

Bethesda Softworks İngiltere'nin resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlanan çıkış videosu oyundan bir çok sahneyi gözler önüne seriyor. Aksiyonun bir dakika eksik olmadığı yapımın çıkış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dishonored 2, 11 Kasım (yarın) tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.

[baslik]Dishonored 2 Çıkış Videosu[/baslik]