Dishonored 2'den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Dishonored 2'den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Arkane Studios'un geliştirdiği, Bethesda'nın yayıncılığını üstlendiği aksiyon-macera konulu, gizlilik tabanlı bir rol yapma oyunu olan Dishonored serisinin ikinci oyunundan bugün yeni bir fragman bizlerle buluştu.

Bethesda ve Arkane ekibi önümüzdeki ay aramıza katılacak olan Dishonored 2'den mükemmel bir live-action fragmanı yayınladı. Karnaca'da Emily ve Corvo'nun yarattığı kaos ortamına şahit oluyoruz. Ayrıca Emily'nin hesaplaşma sahnesinden de kesitler karşımıza çıkıyor. Yayınlanan yeni fragmanda kullanılan müziklerinde oldukça iyi seçimler olduğunu söylemekte fayda var. Bu biraz öznel düşünce olacak fakat bu zamana kadar izlediğim en iyi live-action fragmanlarından birisiyle karşı karşıyayız.

Dishonored serisinin ilk oyunu 2012 yılında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. 11 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek olan serinin devamı niteliğinde olan Dishonored 2 bizlere ilk oyuna nazaran bambaşka bir oynanış sunacak. İlk oyundan tanıdığımız prenses Emily Kaldwin veya ana kahramanımız Corvo Attano olarak oynayabileceğiz. İlk oyunda olduğu gibi ister hiçbir düşmanı öldürmeden oyunu tamamlayabilir, istersek ise ortalığı toza dumana katarak bitirebiliriz. Corvo ve Emily oyunda aynı görevlerde yer alablilecekler fakat her birinin kendine özgü görevleri de olacak. Tekrar oynayabilme değerinin yükselmesi açısından ikisinin de görüş açıları farklı olacak ve olaylar karşısındaki davranışları birbirlerine göre farklılık gösterecek. Corvo ilk oyuna nazaran çok daha gelişmiş yeteneklere sahip olacak. Oyunun hikayesinden biraz söz edecek olur isek, ilk oyunda gerçekleşen Dunwall salgınının üstünden tam 15 yıl geçmiş olacak. Tahtını geri almak için uğraş veren Emily ve unvanını, eski gücünü kaybeden Corvo Attano'nun maceralarını konu edinecek.

Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Yapımdan gelen live-action fragmanını ise hemen aşağıdan izleyebilir, yorum kısmından bizlere görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

[baslik]Dishonored 2 Live-Action Fragmanı[/baslik]