Dishonored 2 de Ücretsiz!

Dishonored 2 de Ücretsiz!

BethesdaDishonored 2'nin demosunun 6 Nisan günü ücretsiz olarak yayınlanacağını duyurdu. Habere göre bu demo sürüm, oyunculara "İmparatoriçe Emily Kaldwin" ya da "Kraliyet Koruyucusu Corvo Attano" olarak, oyunun hikaye modundaki ilk 3 bölümünü oynama imkanı sunuyor.

Oyunun demosu, Dishonored 2'nin Steam sayfasından indirilebilir olacak ve oyun, oyuncuların isteğine bağlı olarak demoyu oynarken ya da demoyu bitirdikten sonra tam sürümüne -ücret karşılığında- geçme imkanı sunacak. Oyunun tam sürümüne geçtikten sonra oyuna kaldığınız yerden devam edebilme imkanı da cabası.

Dishonored 2, Lord Regent'in yenilgiye uğratılmasından 15 sene sonra Rat Plague'nin tarihe geçmesini konu alıyor. Oyuncular, Emily ya da Corvo olarak Emily'yi tahta çıkarmanın anahtarını bulmak için Dunwall'dan Karnaca'ya uzanan efsanevi sokaklardaki maceralarına tanıklık edecekler.

Belirtmeliyim ki, oyun hala performans sıkıntıları yaşıyor. Arkane Studios, bugüne kadar 3 adet güncelleme yayınladı; dürüst olmak gerekirse özellikle de aynı yapım firmasının çıkarmak üzere olduğu PREY oyunu da göz önünde bulundurulursa oyundaki performans sorunlarının düzelmesini beklemiyorum. Ama en azından oyunu satın almadan önce deneme imkanına sahipsiniz!

Oyunun trailer'ine aşağıdan ulaşabilirsiniz.