Dishonored 2 Aralık Ayında Yeni Güncellemesine Kavuşacak

Dishonored 2 Aralık Ayında Yeni Güncellemesine Kavuşacak

Arkane Studios'un geliştirdiği, Bethesda'nın ise yayıncılığını üstlendiği Dishonored serisinin devam oyunu Dishonored 2'nin ilk güncellemesinin ne zaman geleceği ve detayları belli oldu.

Bu yılın en çok beklenen yapımlarından birisi olan, ilk oyundan 15 yıl sonrasını konu edinen Dishonored 2, geçtiğimiz hafta çıkışını gerçekleştirmişti. İlk oyuna nazaran çok daha düşük satış rakamları yakalayan yapım bu açıdan eleştirilse de, oyuncular tarafından oldukça beğenildi. Oyun içi içeriklerin genişlemesini ve yeni özelliklerin gelmesini bekleyen oyuncular için beklenilen oldu ve geliştirici ekip, Dishonored 2'nin önümüzdeki ay yeni güncellemeye kavuşacağı açıkladı.

Arkane Studios'un yapmış olduğu duyuruya göre Dishonored 2'nin yeni güncellemesi Aralık ayının ortalarında yayınlanacak. Bu güncelleme ile birlikte oyuna New Game+ seçeneği eklenecek. Ayrıca oyunculara zorluk derecesini kendi isteklerine göre ayarlayabileceği bir seçenek sunulacak. Bunun dışında oyuncuların kendi oynanış stillerini daha iyi belirleyebilmeleri ve yansıtabilmeleri amacıyla oyuna yeni bir çok özelleştirmenin ekleneceği de belirtildi.

Dishonored 2 şuanki haliyle bile milyonlar tarafından oynanırken, yeni güncelleme ile birlikte çok daha iyi hale gelecek gibi görünüyor. Geliştirici ekip duyuru ile birlikte, ekipte yer alanların "Play Your Way" felsefesini nasıl benimsediğini tanıtan bir video yayınladı. Bu videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.