DiRT Showdown Kısa Süreliğine Ücretsiz Dağıtılıyor!

DiRT Showdown Kısa Süreliğine Ücretsiz Dağıtılıyor!

Eğer oynayacak yeni bir oyun arıyorsanız bu haberimiz size göre. Humble Bundle yapmış olduğu kampanyalara devam ediyor ve bu bağlamda DiRT Showdown oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor.

Bildiğiniz üzere daha önce yine Humble Bundle üzerinden DiRT 3 Complete Edition ücretsiz olarak dağıtılıyordu. Şimdi ise Humble Bundle bir DiRT oyununu daha ücretsiz hale getirdi. Codemasters'ın 2012 yılında geliştirip piyasaya sunduğu DiRT Showdown PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarına çıkışını gerçekleştirmişti. Colin McRae Rally serisinin bir nevi parçası olarak kabul edilen DiRT Showdown'da oyuncular Dünya çapında birbirinden farklı turnuvalarda mücadele ediyor ve en iyinin kim olduğunu rakiplerine gösteriyor. Dört adet farklı oyun modunu içerisinde barındıran yapım, çıktığı yıl incelemelerden ortalama 84 puan almış ve birçok ödüle aday gösterilmişti. Eğer bu oyunu daha önce denemediyseniz ve ücretsiz olarak sahip olmak istiyorsanız Humble Bundle üzerinden ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler ise şöyle; hemen buradan Humble Bundle DiRT Showdown sayfasına gidin. Daha sonra sağ üstte yer alan "Get Free" tuşuna basın. Ardından çıkan mavi "Check Out" tuşuna bastığınızda karşınıza çıkan ekrandan giriş işlemini gerçekleştirin. Daha sonra giriş yaptığınız maile oyunun key'i gelecektir. Oyunun 14 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak dağıtılacağını da belirtelim.