DiRT 4 Duyuruldu!

DiRT 4 Duyuruldu!

Yarış oyunları denilince akla gelen ilk isimlerden olan Codemasters'ın geliştiriciliğini üstlendiği DiRT serisinin yeni oyunu DiRT 4 duyuruldu.

Serinin en son oyunu olan DiRT 3, bundan 6 yıl önce çıkışını gerçekleştirmişti. Bir süredir yeni oyunu hakkında dedikodular dönen DiRT'in 4. oyunu, geliştirici ekip tarafından yayınlanan video ile birlikte duyuruldu. Özellikle ralli severler tarafından vazgeçilmez bir yapım haline gelen DiRT serisi görünen o ki son bulmamış ve daha da devam edecek. İlk yapım adı olarak Colin McRae Rally olan seri, 2006 yılında Colin McRae: Dirt adını almıştı. Daha sonra 2007 yılında Colin McRae'nin hayatını kaybetmesi sonucu oyunun adının DiRT olarak devam etmesine karar verilmişti.

FIA World Rallycross Championship lisansını içerisinde bulunduracak olan DiRT 4 için paylaşılan diğer bilgiler ise oyunda Avustralya, İspanya, Michigan, İsveç ve Galler olmak üzere beş farklı bölgenin birbirinden farklı pistleri bulunacağı yönünde. Ayrıca kamyon tarzı araçlarında oyunda bulunacağı ve özel pistlerin oyundaki yerini alacağı belirtiliyor. Bunun dışında oyunda Your Stage adı verilen bir kariyer modu da bulunacak.

9 Haziran 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştireceği duyurulan DiRT 4'ün yayınlanan duyuru videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.