Diablo 1, Diablo 3'te Hayat Buluyor!

Diablo 1, Diablo 3'te Hayat Buluyor!

Blizzard, BlizzCon 2016’da bir bombaya daha imza attı. Diablo serisinin yirminci yılına özel bir kutlama gerçekleştiren Blizzard, Diablo 3’e retro tarzda yeni bir mod getirecek ve bu modda bulunacak olan özelliklerin neredeyse tamamı Diablo 1’i yansıtacak.

The Darkening of Tristam adı verilen kutlama paketiyle birlikte oyuncular, 16 levellik zindanın içine dalış yapacak. Orijinal Diablo’dan, Diablo’nun kendisinin de dâhil olduğu dört ana boss bu modda bulunacak. Oyunda çalan müziklerden grafiklere kadar her şeyin düşünüldüğü modu, tasarımcı Frank Pearce "Eğer Diablo’yu seviyorsanız bu kutlama etkinliği sizin için oldukça nostaljik olacak." şeklinde açıkladı.

Önümüzdeki hafta PTR sunuculara gelecek olan mod hakkında daha ayrıntılı bilgi, görsel veya video henüz paylaşılmış değil. Ancak etkinlik kapsamında olacağı için tamamen ücretsiz olacağı biliniyor.

Dün başlayan devasa BlizzCon 2016 etkinliği bugün boyunca da sürecek. Blizzard’ın etkinlikte yapmış olduğu duyurulara göz atmak için tıklayın.