Deus Ex: Mankind Divided Linux'a Geliyor

Deus Ex: Mankind Divided Linux'a Geliyor

Eidos Montreal'in geliştirdiği, Square Enix'in yayıncılığını üstlendiği Deus Ex: Mankind Divided hakkında bugün yeni bir gelişme yaşandı.

23 Ağustos 2016'da çıkan ve Human Revolution'dan sonra Adam Jensen'in hikayesini devam ettiren Deus Ex: Mankind Divided, birçok oyuncu tarafından beğenilmesine rağmen Human Revolution'a göre eksiklikleri olduğu gerekçesiyle eleştirilere maruz kalmıştı. Deus Ex: Mankind Divided'ın daha önce Eidos Montreal ve Square Enix'in yaptığı duyuruyla birlikte bu sonbaharda Mac ve Linux'a geleceği açıklanmıştı. Windows oyunlarını Linux ve Mac'a göre optimize eden Feral Interactive ekibi, yapımın 3 Kasım tarihinde Linux'a çıkışını gerçekleştireceğini duyurdu. Mac sürümü için ise henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

3 Kasım'da Linux'a gelecek olan Deus Ex: Mankind Divided'ın normal Mankind Divided'a göre hiçbir farkı olmayacak. En iyi şekilde optimize edildiğini belirten Feral Interactive ekibi, yapmış olduğu bu açıklamayla birlikte Linux kullanıcılarına da müjdeyi vermiş oldu. Dünyada PC kullanıcılarının %90'ı Windows kullanıyor olsa da Linux ve Mac gibi farklı işletim sistemleri kullanan oyuncularda bulunuyor. Doğal olarak da bu sistemlerde de sağlam bir oyuncu kitlesi olduğunu unutmamak gerekiyor.

Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirdi. Oyunu Steam, PSN Store veya Xbox Live üzerinden edinebilirsiniz.