Destiny 2'nin Bombaları, Bu Gece Patlayacak!

Destiny 2'nin Bombaları, Bu Gece Patlayacak!

Bugün Activision ve Bungie tarafından, Destiny 2 için bir etkinlik düzenlenecek. Hawthorne, California’da düzenlenecek olan etkinliğe Bungie geliştiricileri de katılacak.

Peki bu etkinlikte bizleri neler bekliyor?

Tabii ki de etkinliğin asıl konusu, etkinlik saatinde yayınlanacak oyun içi trailer olacak. Destiny 2’nin ilk trailer’i 30 Mart’ta yayınlanmıştı. Trailer’de Zavala ve Cayde, dünyadaki son şehrin kaybedilişi hakkında konuşuyorlardı. Videoya bakılırsa Bungie bu sefer  oyuna biraz daha mizah katmayı amaçlıyor.

Bungie’ye göre “İnsanlığın son güvenli şehri, acımasız Kırmızı Lejyon'un heybetli komutanı Ghaul'un liderliğindeki ezici istila kuvvetlerine yenik düştü; şehrin koruyucularının güçleri ellerinden alındı ve kurtulanlar da kaçmaya zorlandı.

Oyunda, güneş sistemimizin gizemli ve keşfedilmemiş dünyalarına giderek yeni cephanelikler keşfederek, yeni savaş yetenekleri kazanarak ve dağılmış kahramanları bir araya toplayarak evimizi geri almak için Kırmızı Lejyon'u yenip Ghaul ile yüzleşmelisiniz!

Ayrıca Bungie oyunun yayınlanma tarihini ve ek paketlerini de duyurdu. Buna göre Destiny 2, “Expansion Pass” adında “Ek Paket 1" ve "Ek Paket 2” içerikli bir season pass’a sahip olacak. Bu pakelerde yepyeni görevler, yardımlaşmalı maceralar, yardımlaşmalı multiplayer modu ve onlarca yeni silah, cephane ve donanım yer alacak.

İlk oyunun aksine, Destiny 2, PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.  Destiny 2, sınırlı bir süre için PlayStation 4 özel içeriğine sahip olacak. Herkesin oynayabileceği bir açık-beta sürümü de bu yaz içinde, henüz belli olmayan bir zamanda yayınlanacak; ancak oyunu ön siparişle alırsanız beta’yı daha erken oynama şansına sahip olacaksınız.

Etkinlik saatini beklerken, gelin Destiny 2 için yayınlanan trailer'e bir göz atıp hafızamızı tazeleyelim.

[embed]