Darksiders III - Fırından Yeni Çıkanlar

Darksiders III - Fırından Yeni Çıkanlar

Küresel online satış sitesi Amazon’daki bir karışıklık sebebiyle, Darksiders III hakkındaki bazı bilgiler internete sızdı!

Darksiders III, çevresel bulmacalara ve keşfe dayalı bir açık-dünya, macera ve aksiyon oyunu. Oyunda yer alacak yeni karakter Fury, dünyada iyiler ve kötüler arasındaki dengeyi, kırbacı ve büyüleri sayesinde sağlamaya çalışacak.

Darksiders III ve Fury hakkında öğrendiğimiz detaylar da şu şekilde:

  • Fury Olarak Oynayın - Dünyadaki iyiler ve kötüler arasındaki dengeyi sağlamak için kırbacına ve sihirlerine güvenmek zorunda olan bir büyücü!
  • Fury'nin çeşitli özelliklerini ortaya çıkarmak için büyüden yararlanın - her biri, yeni silah, hareket ve dolaşıma erişmenize imkan sağlar.
  • Hikaye modunda, bu uçsuz bucaksız açık dünyada ilerleyip keşfedebilir, sırları ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Yedi Ölümcül Günahı ve onların hizmetkarı haline gelmiş mistik ve yozlaşmış yaratıkları yenebilirsiniz.
  • Darksiders'in imzası haline gelmiş sanatsal tarzı, sizi cennetin en tepesinden, cehennemin doğa tarafından savaş ve çürümeyle harap edilmiş en derin çukurlarına kadar götürecek.

Edindiğimiz bilgilere göre oyunun çıkış tarihi 31 Aralık 2018'e çekildi ve liste fiyatı olarak 60 dolar belirlendi. Sızdırılan son bilgilerle birlikte gelen bazı oyun içi görselleri ve oyunun trailer'ini aşağıda görebilirsiniz.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="22552,22553,22554,22555,22557"]

[embed]