Dark Souls 3: Ashes of Ariandel Yayınlandı!

Dark Souls 3: Ashes of Ariandel Yayınlandı!

FromSoftware ekibinin geliştirdiği ve Bandai Namco Entertainment’ın yayıncılığını üstlendiği çok sevilen TPS oyunlarından biri olan Dark Souls 3’ün yeni DLC paketi, Ashes of Ariandel, yayınlandı.

Oyunculara tekli ve çoklu oynama fırsatı sunan fantastik aksiyon oyunun DLC’si dün gece itibarıyla oyuncularla buluştu. Ayrıca, Bandai Namco resmi Youtube kanalında paketin çıkış videosunu da yayınladı. Arka planda Nirvana’nın Lake of Fire parçasının cover’ını dinlediğimiz videoda birbirinden farklı yeni yaratıklar, yeni silahlar ve armor’lar olduğu göze çarpanlar arasında. Ashes of Ariandel'e ait sanatsal çalışmaları incelemek için aşağıdaki galeriye göz atabilirsiniz.

[gallery link="file" ids="16408,16407,16406,16405,16404,16403"]

Çıktığı andan bu ana kadar Steam üzerinde toplam 506 kullanıcı tarafından yorumlanan paket çoğunlukla olumlu olarak değerlendiriliyor. Eğer Dark Souls 3 oyununa sahipseniz Ashes of Ariandel paketini 23 liraya satın alıp oynamaya başlayabilirsiniz. Ancak oyuna sahip değilseniz satın almak için 179 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

Yeni PvP modu dışında genişleme paketi de oyuncuların beklentilerini tamamıyla karşılamış görünmüyor. Toplamda iki ana boss’un oyuna dâhil edildiği pakette hikâyeyi tamamlamak hiç de uzun sürmüyor. Geliştirici firma bu kısalığı oyuna getirdiği yeni PvP mekanikleriyle dengelemeyi amaçlamış görünüyor. “Bu yeni soğuk dünyada, yeni silahların ve büyülerinle düşmanları ve boss’ları bozguna uğrat” açıklamasıyla yayınlanan genişleme paketinin vieosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.