CS: GO'ya yeni silahlar ve özellikler geldi

CS: GO'ya yeni silahlar ve özellikler geldi

Counter Strike: Global Offensive için beklenen kış güncellemesi nihayet yapıldı. Valve güncelleme ile birlikte oyuna yeni silah ve bir çok özellik ekledi.

Oyuna dahil edilen en büyük özelliklerden bir tanesi hiç şüphesiz "Killer Replay" özelliği oldu diyebiliriz. Bir çok FPS oyununda bulunan ve killcam olarak adlandırılan özellik CS:GO'da bulunmuyordu ancak artık bulunacak. Artık oyun içerisinde öldüğünüzde nasıl öldüğünüzü Killer Replay ekranından izleyebileceksiniz. Ancak ne yazık ki Ranked modunda bu özellik bulunmuyor. Sadece Demolition ve Casual modları için aktif olan özellik ilerleyen zamanlarda diğer modlar içinde muhtemelen eklenecektir.

Bunun yanı sıra rekabetçi moduna taktiksel pause seçeneği eklendi. C+ süresi 0:40 saniye, Raund süresi ile 1:55 saniye olarak güncellendi.

Counter-Strike Global Offensive R8 RevolverBir diğer önemli yenilik ise oyuna eklenen yeni silah. R8 Revolver ismindeki silah için bir nevi Desert Eagle diyebiliriz. Çok yüksek hasara sahip olan silah düşmana genellikle tek atıyor. Ayaktan vurduğunuzda bile 70-85 arası hasar vermeyi başaran silah için belki ilerde bir hasar düşürme söz konusu olabilir.