CS: GO Kazananlar Belli Oldu!

CS: GO Kazananlar Belli Oldu!

Geçtiğimiz ayın 20'sinde başlattığımız Counter-Strike: Global Offensive çekilişinin kazananları belli oldu.

Sizler için yaptığımız 3. çekilişinde sonuçları an itibariyle gün yüzüne çıkmış bulunmakta. Toplamda 3 kazananın ve 2 yedeğin bulunduğu çekilişte ne yazık ki sadece 3 katılımcı oyunu almaya hak kazandı. Unutmayın her geçen gün büyüyen Bozuk Tuş ilerleyen zamanda sizlere daha çok ve daha büyük hediyeler verecek. işte çekilişi kazananların ve Counter-Strike: Global Offensive kazananların listesi;

Çekilişi Kazananlar:

  1. Barış TURNA - 1. yedek: Ramazan Gökçe 2. yedek: Ufkun Taha KARA
  2. Süleyman Ekmekçi - 1. yedek: Sefa KIRÇIK 2. yedek: Barış TURNA
  3. Berk Yıldız - 1. yedek: Onur Yarar 2. yedek: deniz çınar

Hediyeyi Kazananlar:

  1. Kazanan: Ramazan Gökçe
  2. Kazanan: Onur Yarar (başka yedek kalmadığı için 2. yerine hak kazanmıştır)
  3. Kazanan:  Berk Yıldız

Kazanan arkadaşlara oyunlarını vermek üzere an itibariyle mail gönderilmiştir. 48 saat içerisinde Steam kullanıcı isimlerini vermeleri gerekmektedir, Counter-Strike: Global Offensive oyunları Steam hesaplarına yollanacaktır.

Barış TURNA çekiliş şartlarını yerine getirmeyip paylaşım yapmadığı için hakkını kaybetmiştir. (gizli yapmış da olabilir duvarında görünmüyor)

Ufkun Taha KARA Çekiliş şartlarını yerine getirmeyip paylaşım yapmadığı için hakkını kaybetmiştir. (gizli yapmış da olabilir duvarında görünmüyor)

Süleyman Ekmekçi çekiliş şartlarını yerine getirmeyip paylaşıma 3 arkadaşını etiketlemediği için hakkını kaybetmiştir.

Sefa KIRÇIK çekiliş şartlarını yerine getirmeyip paylaşıma 3 arkadaşını etiketlemediği için hakkını kaybetmiştir.

deniz çınar Çekiliş şartlarını yerine getirmeyip paylaşım yapmadığı için hakkını kaybetmiştir. (gizli yapmış da olabilir duvarında görünmüyor)

Onca uyarımıza rağmen bir çok katılımcı şartları bilerek yada bilmeyerek yerine getirmediği için çekilişi kazansa da oyunu kaybetmiştir, ayrıca fark ettirmeden şansını yükseltmek için art niyetli birkaç arkadaş forma bir çok kez ismini göndermiş. Daha sonra yapacağımız çekilişlerde bu tür kötü niyetli davranışları yapan arkadaşların katılım hakkını çekiliş öncesi iptal edeceğiz.

Aşağıdaki videodan çekiliş anını izleyebilir ve sonuçları görebilirsiniz.

Katılımlarından dolayı herkese teşekkürler.