CS: Global Offensive'in CS: 1.6 Modu Çıktı!

CS: Global Offensive'in CS: 1.6 Modu Çıktı!

Özellikle eski nesil oyuncuların hayatında oldukça büyük yer edinen oyunlardan biri olan Counter Strike 1.6'yı Counter Strike: Global Offensive üzerinde oynamayı hiç düşündünüz mü? Öyleyse bu mod sizleri oldukça sevindirecek.

Oyuncular olarak okulu asarak veya hafta sonlarında arkadaş çevresiyle buluşarak internet kafelerde saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan sıkılmadan oynadığımız Counter Strike 1.6, hayatımızda oldukça güzel anılar bırakmayı başardı. Halen daha binlerce oyuncu tarafından oynanan yapım, yerini kaptırdığı yeni nesil Counter Strike diyebileceğimiz Global Offensive'a taşındı. Counter Strike: Global Offensive için geliştirilen mod sayesinde efsane bir nevi yeniden canlanıyor.

Ünlü mod yapımcısı Z00L, bir süredir Counter Strike: Global Offensive için Counter Strike 1.6 modu üzerinde çalışıyordu. Bugün ise geliştirdiği modun ilk beta versiyonunu yayınladı. Bu mod, Counter Strike: Global Offensive'in oynanışına herhangi bir müdahalede bulunmuyor yani oyun içeriğinde bir değişiklik yapmıyor ama Counter Strike: Global Offensive'in oyun motoru ile birlikte Counter Strike 1.6'nın haritalarını ve görsellerini gelişmiş bir şekilde bir araya getiriyor.