Crysis Remastered Nintendo Switch için çıktı

Crysis Remastered Nintendo Switch için çıktı

Uzun zamandır gündemde olan Crysis Remastered sonunda Nintendo Switch için çıktı. Tıpkı PC oyunundaki gibi başlayan oyun fena olmamış. Bir çok dil desteğiyle birlikte gelen oyun içerisinde Türkçe Dublaj seçeneği de mevcut. Nintendo Switch için Grafik normal düzeyde diyebiliriz. İlerleyen zamanda gelecek güncellemelerle dahada iyileştirebileceğini unutmamak lazım. Oyuna kısa bir bakış attım FPS düşmeleri yaşamadım ama ilerleyen bölümlerde nasıl bir performans gösterir onu uzun test sonrası söyleyebiliriz.

Crysis Remastered kısa bakış

Crysis Remastered

Oyun ana menüsüne geldiğimizde sade bir arayüze sahip olduğunuz görüyoruz. Oyunun hikaye olan kısmı seçenekler menüsü ve oyun yapımcıların olduğu kısımdan oluşuyor. Seçenekler menüsünde ise bir çok ayar olduğu kısımdan kendimize göre oyun ayarlarını ayarlamamız gerekiyor. Oyun içinde kan efekti olmasına yada olmamasına bile karar verebiliyoruz. Bu özellik iyi olmuş kan görmek istemeyenler bu seçeneği kullanarak kapatabilirler. Düşmanı otomatik algılama seçeneğinde ise 2 farklı seçenek mevcut dilerseniz otomatik Aim seçeneği ile hiç zorlanmadan düşmanları hedef alabilir yada dilerseniz oyunu daha gerçekçi kılmak için bu seçeneği kapatabilirsiniz. Grafik ayarları seçeneğinde ise sadece parlaklık ayarını ayarlaya bilmeniz için bir seçenek var. Ses seçeneklerine geldiğimizde ise 3 farklı ses ayarları mevcut. Efekt sesi, Müzik sesi ve Konuşma sesleri Bunları kendi zevkinize göre ayarlamak mümkün hale gelmiş. Kontrol ayarlarında Jiroskop kapatma seçeneği, Titreşim ayarları ayarlama ve hassasiyet ayarları var.

Oyun genel itibariyle bu şekilde şimdilik Crysis Remastered için söyleyeceklerimiz bu kadar. Bunun içinde kısa bir video hazırladık dilerseniz bakabilirsiniz. Oyunun fiyatı ise 32 Dolar 220 Tl olarak belirlenmiş. Oyunun Türkçe olması ayrı bir güzellik olduğunun altını çizmek istiyor ve Bozuktus.com ailesi olarak oyuna destek vermek amaçlı satın almanızı öneriyoruz.

Bu arada bu konun altına yorum attıktan sonra Facebook sayfamızı takip eden 1 kişiye Crysis Remastered oyunu hediye edeceğiz. Talihli kullanıcıyı Facebook sayfamızdan 31.07.2020 tarihinde açıklayacağız.