Crysis Remastered Gelişmesi Yaşandı! Nintendo Switc'e Geliyor!

Crysis Remastered Gelişmesi Yaşandı! Nintendo Switc'e Geliyor!

Yılların oyunu olan Crysis için Nintendo Stiwtc'e gelmesi oldukça heyecan verici bir olay iken insanlar için seçeneklerin tamamını tek bir tıklama ile kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Aşama aşama değişen ve büyüyen bu oyun takvimini kendinize göre kullanabili rve yakından takip edebilirsiniz. Zaman içerisinde büyüyen ve gelişen bütün bu çalışmalar için 23 Temmuz'da geleceğini söyleyelim.

Geçtiğimiz günlerde tüm platformlar için ertelenen Crysis Remastered, yalnızca Nintendo Switch’e planlanan tarihte gelecek. Oyun, 23 Temmuz’da oyuncularla buluşacak. Günümüzde bile en iyi bilgisayarları zorlayabilen Crysis serisi, 2007 yılında karşımıza çıkmış ve 2013 yılında Crysis 3’ün çıkmasıyla birlikte uzun bir sessizliğe gömülmüştü.

Ancak o sessizlik sonunda geçtiğimiz ay bozulmuş ve Crytek’ten sevindirici haberler almıştık. Crytek, Crysis’in günümüz grafiklerine kavuşturulmuş versiyon olan Crysis Remastered’ı geliştirdiklerini açıklamıştı. Bu sürecin ardından oyunun çıkış tarihi de açıklanmıştı. Ancak Crysis Remastered’ın çıkış tarihi geçtiğimiz haftaydı. Oyun, talihsiz nedenler yüzünden ertelenmişti.

Daha etkili grafikler yolda!

Oyunla ilgili daha etkili grafikler yolda diyebiliriz. Crysis Remastered olarak ortaya çıkma sebebi fragmandaki grafik kalitesi oldu diyebiliriz. Crytek bunun üzerine eleştirileri dikkate aldı ve hemen yeni bir oyun yapısı oluşturdu ve oyunun çıkış tarihini erteledi.

Crytek, Crysis Remastered’ı tüm platformlar için ertelemiş olsa da bundan bir platform etkilenmemişti: Nintendo Switch. Daha önce hiçbir oyunu Nintendo Switch’e gelmeyen Crysis serisi, Crytek’ten yapılan son duyuruyla birlikte Nintendo oyuncularıyla buluşacağı tarihle karşımıza çıktı.