Crazy Justice Multiplayer Beta'ya Hazırlanıyor!

Crazy Justice Multiplayer Beta'ya Hazırlanıyor!

Crazy Justice silahlı oyunlara bakış açınızı değiştirebilecek türden bir niteliğe sahip.

Black Riddles Stüdyosunda sizleri şaşırtmayı bekleyen bir gelişme! Yeni bir aksiyon ve macera oyunu olan Crazy Justice. Oyuna topluluklarda yeşil ışık yaktı ve oyunu başkalaştıracak çeşitli sebepler olduğunu da söyleyebiliriz.

Valve, Steam Greenlight'ın bundan sonra olmayacağını söylese de son meyveleri hala toplanılmakta. Bunlardan birisininde Crazy Justice olduğunu söyleyebiliriz.

Cel-shaded tipi oyunlar herkese göre olmasa da belirli bir oyuncu kitlesi için farklı bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Birkaç steampunk tasarımı eklenildiğinde kafanıza bir Crazy Justice resmi gelebilir. Eğer hayal ederken zorlanıyorsanız aşağıdaki görseller kafanızda şekillenmesi için size yardımcı olabilir.

Senaryosuna değinmek gerekirse dünyada Londra, İstanbul, Roma, New York, Tokyo vb. yerlerde  bulunan Tesla bobinlerini arayıp bulmanızı ve bunlar etkinleştirip kaosu getirmenizi istiyor. Bu şekilde dünyaya kötülüğü getirmeye çalışıyorsunuz.  Böylece Crazy Justice mizahi anlarla dolu bir oyun sözü veriyor.

Başlangıçta karakterinizi ve Drone'ı özelleştirebilme olanağınız var. Drones, kahramanınızın ten rengini, davranışlarını ve yeteneklerini tanımlar. Bunun yanı sıra çeşitli oyun modlarını da içinde barındırmaktadır; Tek Oyuncu, Çok Oyunculu , Co-op Story Modu, Crazy Co-op, P2P Crazy Co-op modlarında da oynayabilirsiniz. Buna ek olarak Crazy Justice PC, Xbox One ve PS4 içinde yolda.

[gallery size="medium" ids="19811,19812,19813,19814,19815,19816" orderby="rand"]

Oyun Multiplayer Beta'ya hazırlanırken bizleri bekleyenler şunları içeriyor:

The Devastator

Osiris Tapınağı'na doğru ilerleyen 16 kişilik bir savaş alanı mevcuttur. Bir taraf Devastator kalkanını yıkmak ve Teslas'ı yok etmek için uğraşıyorken, diğer taraf dört Teslas'ı savunarak Devastator'u görev esnasında desteklemektir. Yük taşıma vb. bir kaç oyun modunun birleşimi olarakta değerlendirebiliriz.

Crushing

Sabırsız ve hızlı tempo arayışında olan oyuncuların tercihi olan Team Deathmatch Modu. Bu modun içeriğinde 4v4, 6v6, 8v8 türünde olan belirli bir süre içerisinde olan karşılaşmalar.

Capture the Tesla

Yakalayabildiğiniz kadar çok Teslas'ı yakalamaya çalışılan her yakalanan Teslas ekibinize bir puan kazandırır ve düşmandan çıkarır. Bu nedenle içinde momentum unsuru bulunur.

Mümkün olduğu kadar çok Teslas'ı yakalayın. Her yakalama ekibinizi bir puan kazanır ve düşmandan çıkarır, bu nedenle işte bir momentum unsuru bulunur.

Crazy Justice Multiplayer Beta testine kayıt olmak isterseniz, burayı ziyaret edebilirsiniz. Bu tür oyunlara ilgisi olanları bekleriz. ^_^