Counter-Strike: Global Offensive Hediye Ediyoruz

Counter-Strike: Global Offensive Hediye Ediyoruz

Daha önce yaptığımız çekiş Insurgency ve Payday 2 hediye etmiştik, şimdi ise 3 şanslı takipçimize Counter-Strike: Global Offensive hediye ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde yapmayı planladığımız çekilişi ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle bir süre ertelemeyi uygun görmüştük, bunu facebook hesabımızdan sizlerle duyurmuştuk, şimdi ise ertelediğimiz çekilişi gerçekleştiriyoruz. Eğer bir CS:Go sahibi iseniz yinede çekilişe katılabilirsiniz, hediyenizi verdiğiniz steam hesabına göndereceğiz, dilerseniz arkadaşınız için çekilişe katılabilir yada sizin için arkadaşınızın çekilişe katılmasını sağlayabilirsiniz. Katılımınızın onaylanması için aşağıda yer alan 2 şartı yerine getirmeniz gerekiyor.

  1. katılımcı Bozuk Tuş Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir. (daha önce beğendiyseniz önemsemeyin)
  2. Katılımcı aşağıda bulunan çekiliş mesajını yada çekiliş mesajını kendi profilinde herkese açık olarak paylaşmalıdır ve 3 arkadaşını bu paylaşımı yaparken etiketlemelidir.
Counter-Strike: Global Offensive Hediye Ediyoruz!!!

Katılmak İçin >>> bit.ly/csgocekilisi

Posted by Bozuk Tuş on 19 Eylül 2015 Cumartesi

Yukarıdaki 2 koşulu yerine getirdikten sonra aşağıdaki forumu doldurarak başvurunuzu bize iletin.

KATILIM SONA ERMİŞTİR!!!

Çekiliş sonuçlarını öğrenmek için "CS: GO Kazananlar Belli Oldu!" başlıklı duyuruyu okuyabilirsiniz.

Çekiliş an itibari ile (20.09.2015) başlamış olup 10 gün sonra sona erecektir, yani çekiliş için son katılım tarihi 30.09.2015'dir.

Çekiliş sonuçlarının açıklanma tarihi yoğunluğa göre değişken olup, daha önceki çekilişlerimizde de olduğu gibi çekiliş anının videosu ile birlikte, en geç 03.10.2015 tarihinde site üzerinden ve sosyal medya hesaplarımızdan açıklanacaktır.

Çekilişe katılanlar ile doldurulan forumda belirtilen E-Posta adresi üzerinden iletişime geçilecektir ve 48 saat içerisinde geri dönüş sağlamayan kazananın hakkı yedeğe devredecektir.

Her bireyin 1 Katılım hakkı vardır. Kazanan kişiye hediyesi olan Counter-Strike: Global Offensive oyunu Steam üzerinden gönderilecektir. Steam hesabı kendisine ait olmak zorunda değildir, kazanan kişi hakkını bir arkadaşına hediye ederek kullanabilir.