Civilization 6'nın Çıkış Videosu Geldi!

Civilization 6'nın Çıkış Videosu Geldi!

Firaxis Games’in geliştirdiği 2K Games’in yayıncılığını üstlendiği Sid Meier’s Civilization 6 duyurulduğu geçtiğimiz seneden beri oldukça merakla beklenen oyunlar arasında bulunuyor. Çıkış tarihine sayılı günler kala oyunun çıkış videosu resmi Youtube kanalı üzerinden kullanıcılarla paylaşıldı.

Antik çağlardan başlayıp hızlı bir gelişim sürecini yürüteceğimiz oyunun videosunda bizleri ünlü oyuncu Sean Bean karşılıyor. The Lord of the Rings serisinden tutun da Game of Thrones’a kadar birçok kaliteli yapımla karşımıza çıkan Sean Bean bu sefer de Sid Meier’s Civilization 6 ile karşımıza çıkıyor. Videoda, Antik Yunan döneminden başlayıp uzay çağına uzanan insanlığın muazzam ilerleyişi yine aynı muazzamlığı yansıtan bir müzik eşliğinde ve sinematiklerle oldukça güzel anlatılıyor. İnsanın, insanlığın her zaman kendini geliştirmek, ilerlemek gayesiyle hareket ettiğini bizi biz yapan değerlerin temelinde bu olduğunu vurgulayan yapım bunu videoyla oldukça güzel bir şekilde izleyiciye aktarıyor.

21 Ekim tarihinde oyuncularla buluşacak olan oyunun sizin bilgisayarınızda çalışıp çalışmayacağını merak ediyorsanız sistem gereksinimlerine göz attığımız haberimize bakmanızı öneriyoruz.