Cities: Skylines: Snowfall çıkış tarihi belli oldu

Cities: Skylines: Snowfall çıkış tarihi belli oldu

Şehirlerimize kışı ve kış temalı bir çok yeniliği getirecek olan Cities: Skylines'in yeni ek paketi Snowfall için çıkış tarihi verildi.

SimCity'yi koltuğundan eden Cities: Skylines'a şimdide kar ve kış geliyor. Geliştirici ekip Colossal Order, bir önceki ek paket ile oyuna geçe-gündüz döngüsünü ile birlikte bir çok yeniliği dahil etmişti. Oyunun ikinci DLC'si ile de oyuna kış mevsimi geliyor. Cities: Skylines'in yayımcılığını yapan Paradox Interactive, yeni ek paketin 18 Şubat tarihinde çıkış yapacağını açıkladı.

Cities: Skylines’a yeni DLC duyuruldu!

Üstte bağlantısını verdiğimiz duyuru haberinde belirttiğimiz yeniliklerin haricinde oyuna kar küreme araçları, doğalgaz  ve bina ısıtıcıları gibi mevsime uygun içerikler dahil ediliyor. Kar yağdığında yolların kapatması durumunda kar küreme araçlarının devreye girmesi veya oyuna dahil edilen ısıtıcı detayı ile çevre kirliliğinin artabileceği, insanların daha fazla hastalanabileceği ve daha fazla elektrik tüketiminin olacağı gibi nice detaylarında ekleneceği tahmin ediliyor. Ne tekim Paradox Interactive yeni paketin tek amacının oyuna kış görünümü katmak olmadığını, oyunun işleyişini de derinden etkileyerek etkileşimi arttıracağını söylediler.