Call of Duty: WWII, Versiyonlar ve Season Pass Duyuruldu!

Call of Duty: WWII, Versiyonlar ve Season Pass Duyuruldu!

Bugün yapılan canlı yayında Activision, Call of Duty: WWII oyunu ile ilgili birçok bilgi verdi. Aynı zamanda oyunun satın alınabilir versiyonlarını da duyurdu. Oyun ilk olarak PS4'e çıkacak!

  • "Base" Versiyonu ve Dijital "Base" Versiyonu  59.99$
  • Dijital "Deluxe" Versiyonu -Season Pass ve daha fazlası- 99.99$
  • "Pro" Versiyonu -Season Pass, toplanabilir "Steelbook" ve daha fazlası- 99.99$

Season Pass duyuruldu; ancak içeriği hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Activision'un CEO'su Eric Hirshberg:

"İki buçuk yıl önce, bu seriyi köklerine döndürmeye karar verdik ve Call of Duty: WWII, bunu destansı bir şekilde gerçekleştirecek. Sledgehammer Games ekibi, dünyanın şimdiye kadar gördüğü en büyük savaşın insani mücadelesini onurlandıran otantik, cesur ve sinematik bir deneyim sunuyor. Bu oyun, hayranların daha önce hiç tatmadıkları bir 2.Dünya Savaşı deneyimi yaşatacak ve bu tarihi çatışmayı yeni nesil oyunculara tanıtacak."

Sledgehammer Games Studio Başkanı ve Eş Kurucusu Michael Condrey:

"Call of Duty: WWII, Sledgehammer Games'te herkes için bir ilham kaynağı olmuş durumda. Ekip, 2.Dünya Savaşı'ndaki askerlerin fedakarlıklarına ve kahramanlıklarına odaklanan savaşın doğasını oyunculara iletmeye kendini adamıştır. Co-op modumuz, hayranların seveceğini düşündüğümüz "Nazi Zombileri" için yeni bir eşsiz hikaye sunuyor."

Sledgehammer Games Studio Başkanı ve Eş Kurucusu Glen Schofield:

"Anlattığımız hikaye, daha önce yaptıklarımızdan farklı. Oyun, kahraman olmak isteyen insanlar için harika bir yolculuk. Bu inanılmaz, iyi nesil askere saygı göstermek, insanlık tarihinin kıvrım noktasındaki gerçekçi bir hikayeyi anlatmak ve kariyerlerimizin en iyi deneyimlerini sunmak istiyoruz."

2.Dünya Savaşı'nın yeni nesil deneyimi, savaş sırasında beklenmedik ve eşsiz bir hikayesi olan yeni bir co-op modu olan "Nazi Zombileri"ni tanıtacak. Oyunun multiplayer modu hakkında daha fazla bilgi için E3 2017'yi beklememiz gerekecek.

Call of Duty: WWII, 3 Kasım'da PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.