Call of Duty WWII Hakkında Yeni Sızıntılar!

Call of Duty WWII Hakkında Yeni Sızıntılar!

Activision’un Cuma günü, “Call of Duty: WWII”yi duyurmasının ardından her geçen gün yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Call of Duty WW2 arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz yeni bir hikaye moduna sahip olacak. Söylentiye göre oyun, “Karakterler arasındaki bozulmaz bir kardeşliğin hikayesi”ni anlatacak. Bunun yanında gerçekçi “yaşamsal” görsellere sahip olacağı da yine söylentiler arasında.

Call of Duty WWII, multiplayer modunda, II. Dünya Savaşı’nın en sembolik yerlerinden oluşan bir harita setine sahip olacak gibi görünüyor. Bunlara ek olarak, oyuncuların arkadaşları ve Call of Duty topluluğuyla iletişim kurması için tasarlanan yeni iletişim yöntemlerinin de yer alacağı söylentiler arasında bulunuyor. Öğrendiğimize göre oyunu ön siparişle satın alacak olan oyuncular için bir “Özel Beta” sürümü de yayınlanacak. Bu, henüz doğrulanmamış bilgilerin ardından, önümüzdeki hafta Activision tarafından düzenlenecek olan canlı yayında daha fazla bilgiye sahip olacağız demek.

Yazımı sonlandırırken belirtmek istediğim son bir dedikodu daha var. Transformers oyuncularından Josh Duhamel’in de Call of Duty WWII’de yer alacağı söylentisi de kulislerde dolaşıyor. Hayranlarına duyurulur!