Call of Duty Nihayet Özüne Dönüyor!

Call of Duty Nihayet Özüne Dönüyor!

Call of Duty serisinin yayıncılığını üstlenen Activision, finansal raporlarla ilgili düzenlemiş olduğu bir konferansta, 2017 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan yeni Call of Duty oyununun yeni bir geliştirici ekip tarafından geliştirileceğini açıkladı.

Call of Duty serisinin son yapımları her ne kadar başarılı olsa da, geleceği konu ediniyor olmasıyla oyuncuların tepkisini almıştı. Buna rağmen satışlarda üstün başarılar yakalayan serinin son oyunları, geliştirici ekibi memnun etmişti. İçerisinde bulunduğumuz 2017 yılı içerisinde seriye yeni bir oyun daha katılacak. Activision'ın finansal raporlarla ilgili düzenlemiş olduğu konferansta bu oyunu geliştirecek ekibin kim olduğu da açıklandı. Buna göre yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Bu isim özellikle serinin takipçilerine fazlasıyla tanıdık gelecektir çünkü bu ekip daha önce Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Call of Duty: Advanced Warfare'in geliştiriciliğini de üstlenmişti.

Ayrıca yeni oyunla ilgili bazı açıklamalarda bulunan Activision, 2017 yılında çıkacak olan serinin yeni oyununun Call of Duty'i köklerine döndüreceğini ve oyunda geleneksel bir savaş sisteminin bulunacağını belirtti. Oyunun ismi ve diğer detayları ise şimdilik bilinmiyor.