Call of Duty: MW Remastered'in Aralık Ayı Güncellemesinin Detayları Açıklandı

Call of Duty: MW Remastered'in Aralık Ayı Güncellemesinin Detayları Açıklandı

Infinity Ward'ın geliştiriciliğini, Activision'un yayıncılığını üstlendiği Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in merakla beklenen Aralık ayı güncellemesinin detayları açıklandı.

İlk olarak 2007 yılında piyasaya sürülen Call of Duty 4: Modern Warfare isimli yapım, çıkış yaptığı dönem birçok ödüle layık görülmüştü. Daha sonra oyuncuların isteği doğrultusunda grafiklerinin yenilenerek tekrar piyasaya sunulması karar verildi. Call of Duty: Infinite Warfare'ın Legacy Edition ve Deluxe Edition sürümü ile birlikte ücretsiz olarak verilen Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in yeni ücretsiz ek paketi tanıtıldı. Oyuncuların merakla beklediği bu ek paketin en önemli içerikleri ise altı adet yeni haritası. Bu ek paket ile birlikte oyunculara yeni altı adet; Bloc, Pipeline, Strike, Showdown, Countdown ve Wet Works haritaları sunulacak. Tabii bu ek paket sadece yeni haritaları içermiyor. Bunun dışında iki adet Gun Game ve Hardpoint adındaki modlar ve elden geçirilerek yeniden düzenlenen Winter Crash isimli harita oyundaki yerini alacak. Ayrıca bazı optimize problemleri ve oyun içi hatalar da giderilecek.

Önümüzdeki hafta oyunculara ücretsiz olarak sunulacak olan bu ek paketin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.