Call of Duty: Modern Warfare Remastered Minimum Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Minimum Sistem Gereksinimleri

Infinity Ward'ın yenilenme sürecini ele aldığı, Activision'un ise yayıncılığını üstleneceği Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in minimum sistem gereksinimleri açıklandı.

Oyuncuların bir çoğu yeni Call of Duty oyunlarını beğenmeyerek eski Call of Duty oyunlarına özlem duyuyor ve Remastered isteklerini dile getiriyorlardı. Geliştirici ekip bu isteklere kayıtsız kalmayarak Call of Duty: Modern Warfare'i belli başlı bazı değişiklik ve geliştirmelere tabii tuttu. 4 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek olan Call of Duty: Modern Warfare Remastered, oyunculara yenilenmiş grafikler sunacak. Modern Warfare Remastered'i oynayabilmek için ise Call of Duty Infinite Warfare'in Legacy, Legacy Pro veya Digital Deluxe sürümlerinden birine sahip olmanız gerekiyor. Modern Warfare Remastered'den biraz bahsedecek olursak, gerçek anlamda yüksek çözünürlük, geliştirilmiş detaylı dokular, fiziklerde geliştirmeler, geliştirilmiş ışıklandırmalarla birlikte bizden tam not almayı başardı. Call of Duty: Modern Warfare Remastered, oyunun normal sürümündeki aynı senaryoya ve campaign moduna sahip olacak. Multiplayer modunda ise bazı yeni silah, eklenti ve hareket sistemi ile karşılaşacağız. Oyunun Multiplayer haritalarında da ekleme ve değişikliklerde bulunuldu. 10 adet harita ile çıkışını gerçekleştirecek olan yapıma daha sonra 6 adet yeni harita daha eklenecek. Oyun tarihinde aldığı ödüllerle ve kırmış olduğu rekorlarla kendine apayrı bir yer edinen yapımı önceden deneme imkanına sahip olanlardan gelen incelemelerle de bağdaştırdığımızda görünen o ki Remastered sürümü, oyuna olabileceği en iyi hali kazandırmış durumda.

Yayınlanan minimum sistem gereksinimlerine göz attığımızda ise en az 6 GB ram miktarı, 4 çekirdekli ve orta seviyelerde bulunan bir i3 işlemci ayrıca en az 1 GB belleğe sahip GTS 450 veya HD 7850'ye sahip olmamız gerektiğini görebiliyoruz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Call of Duty: Infinite Warfare'in minimum sistem gereksinimlerine göre arada çok fazla fark bulunmuyor.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Call of Duty: Infinite Warfare ile birlikte 4 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Yayınlanan minimum sistem gereksinimlerini ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit veya daha güncel sürüm
  • İşlemci: Intel Core i3-530 @ 2.93GHz veya eşit güçte bir işlemci
  • Hafıza: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 450 1GB ya da ATI Radeon HD 7850 1GB
  • DirectX: Versiyon 11
  • İnternet: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama Alanı: 55 GB
  • Ses Kartı: DirectX Uyumlu
  • Notlar: İstenilen depolama alanı, gelecek olan ek paket ve güncellemelerle birlikte zamanla daha da yükselebilir