Call Of Duty Modern Warfare için Beklenen Güncelleme Yayınlandı

Call Of Duty Modern Warfare için Beklenen Güncelleme Yayınlandı

Call Of Duty Modern Warfare oyunu için yakın zamanda 1.28 sürümünün yayınlanacağı duyurulmuştu. Bu güncellemenin önemi çok büyüktü çünkü güncelleme sonrasında oyunun boyut sorununun çözüleceği iddia edilmişti.

Oyunun boyutunu azaltmak için artı bir özelliği olacak olan güncelleme sonunda yayınlandı. Beklenen güncellemelerden biri olması ve boyut konusunda sorunları çözecek olması, oyuncuların en çok beklediği güncelleme sürümünü 1.28 sürümü yaptı ama gerçekten öyle mi? Güncelleme sorunu çözdü mü?

İlginizi Çekebilir: Among Us beta Sürüm Yayınlandı – Yenilikler Neler?

Call Of Duty Modern Warfare Boyut Sorunu Ortadan Kalkıyor

Güncelleme öncesinde oyunun boyutu 232 GB seviyesindeydi. Bu boyut Call Of Duty oyunları için de rekor olmuştu.

Bu güncelleme sonrasında oyundaki tüm modların kaldırılabileceği söylendi. 232 GB olan dosya boyutunu küçülterek oyunu 100 GB seviyesine kadar düşürmek mümkün. Kaldırılamayan tek mod ise Warzone modu olarak açıklandı.

Call Of Duty Modern Warfare

Zaten bu modu da kaldırdığınız zaman yapımın hiçbir anlamı kalmıyor. Oynayacak bir şey kalmıyor. Cihazlarında SSD kullanan ve boyut sorunu yaşayan oyuncular için çok önemli olan yeni sistem, muhtemelen birçok oyun firmasına da örnek olacak.

Gelen güncellemelerle beraber oyunlarda bu şekilde modların ya da bazı sahnelerin ve nesnelerin kaldırılması bile gündeme gelebilir. Bu konuda ilk adım Call Of Duty Modern Warfare ile geldi ama devam adımları olabilir. Bekleyip göreceğiz ki özellikle yeni nesil oyunlarda boyut büyük oranda sorun oluşturacak.