Among Us beta Sürüm Yayınlandı – Yenilikler Neler?

Among Us beta Sürüm Yayınlandı – Yenilikler Neler?

Son birkaç ayda çok popüler hale gelen Among Us, o kadar ilgi gördü o kadar ilgi gördü ki ardı ardına güncellemeler almaya başladı. Oyun için yayınlanan güncellemelere de sürekli yenileri eklenemeye devam ediyor. Son olarak Ekim ayı Among Us beta sürümü yayınlandı.

Yeni beta yeniliklerinin neler olduğu konusunda da detaylar ortaya çıktı. Aslında Among Us beta için herhangi bir sürüm notu açıklanmadı. Bu nedenle yeniliklerin neler olacağını ilk etapta öğrenemedik ama geliştiriciler beta dosyalarını inceledi ve gelen yeniliklerin ortaya çıkarılmasını sağladı. Peki, buna göre yenilikler neler?

İlginizi Çekebilir: Amazon Games, Crucible Oyununa Son Verme Kararı Aldı

Among Us beta Yenilikleri

Tespit edilen değişikliklere ve tüm sistem yeniliklerine bakalım. Genel olarak 3 başlık altında yenilikler toplanmış durumda.

Renk Körü Desteği: Among Us ilginç bir oyun. Bir hayli renkli karakterler ve sahneler var. Oyunun geliştiricileri bu noktada renk körü oyuncuları da düşünmüş. Yeni beta ile renk körü olan kullanıcılar için yeni bir düzenleme geliyor. Bundan sonra artık kablo renklerini temsil eden şekillerde kullanılacak. Renk körü olan kullanıcılar, doğru şekilleri tespit ederek oyunda ilerleyecek.

Among Us beta

Anonim Oylama: Artık oyun başlamadan oyun ayarları üzerinde yapacağınız bir düzenleme ile kullanıcıların birbirlerine verdikleri oyu göstermeme artısı geliyor. Kimin kime oy attığı gözükmeyecek.

Görev Çubuğu için Yenilikler: Oyunda görev çubuğunun ne zaman gösterilmesini istediğiniz konusunda ayarlamalar yapabileceksiniz. Sizin istediğiniz ayarlara göre görev çubuğu görünür ya da görünmez yapılabilecek.

Among Us beta PC versiyonu şimdilik PC kullanıcıları için geçerli ve muhtemelen geliştirilmeye de devam edecek. Yani daha önemli yenilikler de olabilir.