Call of Duty: Infinite Warfare'in İlk DLC'si Ortaya Çıktı!

Call of Duty: Infinite Warfare'in İlk DLC'si Ortaya Çıktı!

Infinity Ward'ın geliştiriciliğini üstlendiği, Activision'un ise yayıncılığını yaptığı Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty: Infinity Warfare'in ilk DLC'si tanıtıldı.

Serinin yeni oyunu olan Call of Duty: Infinite Warfare için hazırlanan Season Pass içeriği ile birlikte oyuna 4 adet ek paketin geleceği açıklanmıştı. Bugün ise bu 4 adet ek paketin ilki ortaya çıktı. Sabotage adı verilen bu indirilebilir içeriğin detaylarına göz attığımızda oyuna 4 adet yeni haritanın ekleneceğini görebiliyoruz. Sabotage DLC'si ile birlikte oyuna eklenecek olan haritalar şu şekilde:

  • Noir: Brooklyn gecelerinden esinlenilerek hazırlanan, karanlık ve kirli bir şehir olan Noir'in aslında arkaplanında distopik bir gelecek yer alıyor. Bu yeni harita, ölümcül bir şehir içi savaş alanını çevreleyen kafeler ve parklarla dolu.
  • Neon: Şehir savaşları için tasarlanmış olan Neon, aslında bir sanal eğitim merkezi. Aniden ortaya çıkan arabaların ve diğer binaların bulunduğu, düşmanların vuruldukları zaman parçalara ayrıldığı bir savaş arenası olan Neon, görüş hattı uzun menzil olan oyuncuların ihtiyaçlarını karşılarken, hızlı karşı saldırılara da imkan sağlıyor.
  • Renaissance: Kuzey İtalya'dan bir mekan olan Renaissance, oyuncuları klasik mimariye sahip binalarla dolu Venedik'in dar sokaklarına götürüyor.
  • Dominion: Modern Warfare 2'den tanıdığımız klasik Afgan haritasının Mars'ta geçen yenilenmiş hali olan bu yeni Dominion haritasında düşmüş bir gemide, yeni hareket sisteminin avantajlarından faydalanmaya çalışarak bir savaşa gireceğiz.

Oyunun ilk indirilebilir içeriği olacak olan Sabotage, 4 adet yeni haritanın yanı sıra oyuna Zombies in Spaceland için Rave in the Redwoods adında yeni bir bölüm ekliyor. Bu yeni bölümde ise başrolde bulunan kahramanlar, 1990'lı yıllara ışınlanacak, karanlık ve bir o kadar ürkütücü atmosfere tanık olacaklar.

Sabotage isimli yeni indirilebilir içeriğin tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!