Call of Duty: Infinite Warfare Çıkış Videosu Yayınlandı

Call of Duty: Infinite Warfare Çıkış Videosu Yayınlandı

Sony, resmi PlayStation Youtube kanalından Activision ve Infinity Ward'ın geliştirdiği Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Infinite Warfare'nin çıkış videosunu yayınlandı.

Kasım ayına yaklaştığımız şu dönemlerde her oyuncunun bildiği gibi Call of Duty mevsimi başlıyor. Çıkışına 15 gün kala yapımın çıkış videosu Sony tarafından paylaşıldı. Normalde oyunun çıkışına 3-4 gün kala çıkış videosu görmeye alışmıştık fakat Battlefield 1 ile aralarındaki rekabete dayalı olduğunu düşündüğümüz bir şekilde Activision ekibi çıkış videosunu daha erken yayınlama kararı aldı.

Call of Duty: Infinite Warfare önceki Call of Duty oyunlarına nazaran çok farklı bir konuyu ele alıyor. İlk Call of Duty oyunlarında 2. Dünya Savaşında kendimizi bulmuş, serinin 4.oyununda ise Captain Price ile tanışma imkanına sahip olmuştuk. Modern Warfare serisi ile oyunda geleceğe gidiyor olsak da oyundaki tarihe göre günümüzün savaşlarını yaşamıştık. Şimdi ise Infinite Warfare bu seri için neredeyse ayrı bir dönüm noktası haline geliyor. Önceki oyunlara nazaran geçmişi ve günümüzü bırakıp, geleceğe uzun bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Tamamı ile uzayda geçecek olan hikaye aslında bir çok açıdan ilgi çekici olsa da oyuncular tarafından beğenilmemiş ve Youtube'da ilk fragmanı ile dislike rekorları kırmıştı.

Çıkış videosuna biraz göz atacak olursak, oynanışın önceki oyunlara nazaran fazla değişiklik göstermediğini fakat yapay zekada olumlu değişiklikler olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca kötü karakter rolündeki isimde neredeyse herkese tanıdık gelebilir. Evet kendisi Game of Thrones dizisinden Jon Snow rolü ile bildiğimiz Kit Harington. Call of Duty serisinin yeni yapımı Infinite Warfare'de kendisini kötü adam rolü ile birlikte göreceğiz.

Son olarak yarın oyunun ikinci multiplayer beta testinin gerçekleştirileceğini de hatırlatalım. Sony ile yapılan anlaşmalar neticesinde ilk beta sadece PlayStation 4'e özel olarak gerçekleştirilmişti. İkinci beta ise hem Xbox One hem de PlayStation 4 kullanıcıları tarafından denenebilecek. Ayrıca eğer oyunun PlayStation 4 sürümünü edinirseniz geliştirici ekip Activision bir incelik niteliğinde Call of Duty'nin "Jackal Assault" ismindeki VR oyununu da ücretsiz olarak veriyor.

Call of Duty Infinite Warfare, 4 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Yapımın çıkış videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

[baslik]Call of Duty Infinite Warfare Çıkış Videosu[/baslik]