Call of Duty: Black Ops 3'ün ilk ek paketi belli oldu

Call of Duty: Black Ops 3'ün ilk ek paketi belli oldu

Call of Duty: Black Ops III'ün geliştiricisi Treyarch tarafından yapılan açıklama ile Call of Duty: Black Ops III'ün ilk ek paket belli oldu.

Activision'ın yayımcılığını Treyarch'ın ise geliştiriciliğini üstlendiği başarılı serinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 3 için ilk ek paketin detayları gün yüzüne çıktı. Awakening ismi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan ek paketi ilk olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleşen PlayStation Experience etkinliği ile karşımıza çıktı.

Bilindiği gibi Sony ve Activision arasında sürmekte oaln bir anlaşma var. Bu sebepten dolayı Call of Duty: Black Ops 3: Awakening ek paketi ilk olarak Playstation 4 için çıkışını gerçekleştirecek. Çıkış tarihi için net bir açıklama yok ancak 2016 yılının ilk çeyreğinde mağazalarda olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Playstaton 4 için çıkışını gerçekleştirdikten en az bir ay sonra ise ek paketin PC ve Xbox One için çıkış yapacağı biliniyor.

Ek paket ile birlikte gelecek olan yeniliklere bakacak olursak oyuna dört yeni harita dahil edilecek. Rise, Splash, Skyjacked ve Gauntlet isimli dört haritanın yanı sıra oyunda bulunan zombi senaryosuna bir yeni bölüm daha ekleniyor. Eklenecek olan yeni zombi senaryosunun bölüm ismi ise Der Eisendrachen olarak belirtildi.

Call of Duty: Black Ops 3 Awakening