Borderlands 3’ün Geliştirme Süreci Başlamış Olabilir!

Borderlands 3’ün Geliştirme Süreci Başlamış Olabilir!

Devam oyunları arasında en çok beklenen yapımlardan birisi olan Borderlands 3’e dair bugün yeni bir iddia söz konusu. Oyunun geliştirici firmasının kurucusu, resmi Twitter hesabı üzerinden atmış olduğu Tweet ile Borderlands 3 için bir umut ışığı yaktı.

Serinin ilk oyunu Borderlands, 2009 yılında piyasaya sürülmüş ve çizgi romanları andıran bir grafiğiyle fazlasıyla ilgi görmüştü. Oynanışı ile de oyuncuları cezbeden yapımın devam oyunu ise 3 yıl aradan sonra 2012’de çıkışını gerçekleştirmişti. Pandora gezegeninde yaşananların beş yıl sonrasını anlatan bir yapımla karşımıza çıkan Gearbox, daha sonrasında Borderlands: The Pre-Sequel ile ilk oyunun da öncesine giden başka bir yapımla daha karşımıza çıkmıştı. Son oyun, ilk 2 oyuna nazaran pek fazla başarı yakalayamasa da, oyuncular tarafından Borderlands 3’e kadar vakit geçirilebilecek bir oyun olarak yorumlanmıştı.

Halen daha merakla beklenen ve geliştirilmesi istenilen Borderlands 3 ile ilgili geliştirici ekipten bir açıklama gelmedi fakat oyunun geliştirici ekibi Gearbox‘un kurucusu olan Randy Pitchford, şahsi resmi Twitter hesabı üzerinden atmış olduğu Tweet ile birlikte; Kanada’da kurdukları yeni stüdyolarının daha açıklanmamış bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun 2017 yılı içerisinde raflardaki yerini alacağını duyurdu.

Bu Tweet’e, atmakta olduğu 2016 yılı özetleri ve 2017 yılı planları Tweetlerinin arasında yer veren Randy Pitchford, Borderlands 3’ü bekleyen oyuncular için bir umut ışığı yakmış oldu. Bakalım 5 yılın ardından yeni bir Borderlands oyunuyla karşılaşacak mıyız?