Blizzard, Overwatch hayranı küçük bir kızı sevindirdi

Blizzard, Overwatch hayranı küçük bir kızı sevindirdi

Overwatch'ın çıkışına sadece 1 gün kala gelen güzel bir haberi sizlerle paylaşıyoruz. Overwatch hayranı küçük bir kızın yaptığı çizimi Blizzard'a tweetleyen kızın aile, Blizzard'dan gelen cevap ile oldukça sevindi.

Shane Hickey isimli Twitter kullanıcısı gönderdiği Twwet'e "Merhaba ekip! Kızım yeni bir karakter yarattı. İsminin Birst olduğunu söylüyor. Düşüncelerinizi bilmek isteriz" yazarak, kızının çizdiği görselin fotoğrafını paylaştı.

Bunun üzerine ise Blizzard ilk olarak "Bu kesinlikle şaşırtıcı ve güzel. Ona bizim onu sevdiğimizi söyle!" şeklinde cevap yazdıktan sonra "Bizim sanatçılar görselden ilham alarak ,fan sanatı yarattı. Kızın bunu umarım sever!" yazarak karakterin sanatsal görselini paylaştı.

Hiç şüphesiz bu harika bir şey ve bu davranışından dolayı Blizzard Entertainment'i tebrik ederiz. Ayıca çizimde oldukça güzel görünüyor, acaba ilerleyen zamanlarda Birst'i oyunda yeni bir karakter olarak görebilecek miyiz? Zira Tweet'e gelen cevaplarda oyuncular katateri oyunda görmek istediklerini belirtiyor. Siz ne dersiniz Birst oyuna dahil edilmeli mi?