Bless Unleashed Steam’de Yerini Alıyor!

Bless Unleashed Steam’de Yerini Alıyor!

Bless Unleashed online rol yapma yani role play olan MMORPG oyunu ilk olarak mart ayının ortalarında Xbox One için piyasaya sürüldü. Xbox One ile sınırlı kalmayıp Steam platformunda da 2021 yılının başlarında yer alacağı duyuruldu.

Unreal Engine 4 teknolojisiyle yani birinci şahıs nişancı oyun motoru ile geliştirilmiş olan Bless Unleashed’in tadına varmak için önerilen sistem gereksinimlerine sahip olmanız gerekir. Günümüzde bilindiği üzere neredeyse artık 64 bit altında sistemler kullanmak oldukça zorlu bir hal alıyor. Haliyle en az 64 bit bir sisteminiz olmalı. Bilindiği üzere ideal, temel seviyede olan ekran kartları, NVIDIA GeForce GTX 960 ya da AMD Radeon RX 570 işinizi görecektir. VRAM yani ekran kartınızın boyutu, ram’i en az 4GB olmalıdır. İşlemci olarak Intel ya da AMD olmasında çok farklılık olmayacaktır. 4 çekirdekli hızlı bir işlemciye sahip olmanız avantajınıza olacaktır. Ram bellek ise 8 GB ve üzeri önerilmektedir. Bildiğimiz gibi ram bir rastgele erişimli hafızadır. Yani bilgisayarınızı normal kullanımlarınızda bile ram’in faydasını oldukça görebilirsiniz. Örneğin bilgisayarı yeni açtığınızda bir uygulama açın, Google Chrome olsun. İlk açıldığında anlık bir gecikme ile açılır fakat ikinci açmanızda ise anında açılır. Bunun sebebi ise ilk açtığınızda ram Google Chrome’u hafızasına, ön belleğe alır ve bir dahaki açtığınızda da ön bellekten çalıştırılır. Dolayısıyla ram ne kadar fazla olursa o kadar avantajınıza olacaktır. Ek olarak minimum 22 GB depolama alanına ihtiyaç duyan Bless Unleashed oyunu directX 11 programlama ara yüzünü kullanıyor.

Bless Unleashed
Bless Unleashed

Profesyonel MMORPG oyuncuları hedef alınarak tasarlanan Bless Unleashed, yaratıcıların ve yırtıcı yaratıkların akınına karşı savaşmanız için sizlere mükemmel bir ortam sunuyor.

Oyunun ana özelliklerinden olan aktif savaş seçeneğinde yırtıcı yaratıklara ve çevrimiçi diğer oyunculara karşı oluşturulmuş savaş sisteminde bilek, yetenek, profesyonel oyunculuk becerilerinizi kullanmanızı gerektirecek bir sistem söz konusudur. Her online oyun gibi Bless Unleashed’de de PVP modunun var olmasıyla bir ilerleyiş, gelişim mevcuttur.

Klasik fantezi sınıflarından olan Mage ve Berserker sınıflarının da bulunduğu toplam 5 fantezi sınıfından sizi ifade edebilecek en iyi sınıfı seçerek diğer oyuncular ile birlikte tanrıların hakkında bilgi sahibi olun ve tüm haritayı keşfe çıkın.

Bir MMORPG oyunu olan Bless Unleashedde de kesinlikle oyunculuk tecrübesi esas alınacak, Gamer tabiriyle “playerlik” söz konusu olacaktır. Kendisine, bileğine güvenen kişiler eşsiz, kusursuz savaşlarla zevke doyamayacak ve rakiplerini alt etmekten keyif alacaklar.